Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Morden24 #210 üzenetére
"Kinek mi a felesleges, Nyilvánvalóan többen használnak 5.XX verziós Winamp-ot is, mint 2.9-est. Ez azt mutatja, hogy a többségnek mire van igénye."
Kinek mi... nekem pl. azért volt felesleges az újabb verzió, mert a régebbi sokkal gördülékenyebben és korrektebben működött.
Azt, hogy a többségnek mire van igénye, én nem tudom. Nyilván mindenki azt használja, ami neki szimpatikusabb és ez nem tudom, mennyire a Winamp és mennyire valami más (video lejátszáshoz).
Sokszor az emberek az újdonságtól függetlenül letöltik az újabb verziót, mert szebb, jobb és javított... ennyi is elég lehet hozzá.Egyébként a többség igényét mutatja az is, milyen nehezen heverte ki a váltást az új verzió, nem volt egy egyszerű menet... Amúgy nemrég néztem egy új változatot belőle és meglepetésemre elég szépen kapkodta magát, tehát már vélhetően nem olyan drasztikus a lassulás mint volt anno...
"Mivel a csomag része, ezért akár lehet 1 dollár, 10 dollár, 50 dollár, de lehet grátisz is. Ilyen téren nekem egy darab infóm nincsen."
Nekem sincs és szerintem senki másnak sem. Mivel egy profitorientált cégről van szó, nyilván meg kell fizetni ezt is... viszont nehezen lenne szétválasztható összegként, így hagyjuk is...
"Az, hogy valami bekerüljön, az pénzbe kerül. Ha ez a pénz nem forgatható vissza, akkor nem költik el (értsd: nem nyernének és nem veszítenének elég vevőt)."
Ez így van... viszont éppen ezért is lehet, hogy valami konkurens termékekben jelenik meg először, majd kénytelen azt MS is beletenni... ld. fülek
Ezért is kételkedem kicsit ezekben az igényfelmérés dolgokban..."Nem tudom, nem dolgoztam soha az MS-nek, de ott is emberek csinálják a munkát nem robotok, szóval biztos vannak ilyen dolgok is."
Meg biztosan vannak olyan emberek, akik kitalálják, hogy pl. ez lesz az egyik újdonság.
Ha jól csinálták a dolgukat, mindenki örül, ha kevésbé, akkor kevéssé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest