Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Az, hogy minél több felesleges tulajdonságot zsúfolnak bele a termékükbe.
Kinek mi a felesleges, Nyilvánvalóan többen használnak 5.XX verziós Winamp-ot is, mint 2.9-est. Ez azt mutatja, hogy a többségnek mire van igénye.
Valójában így van, viszont MS-nél sem csinálják ingyen, hanem a "csomag része".
Mivel a csomag része, ezért akár lehet 1 dollár, 10 dollár, 50 dollár, de lehet grátisz is. Ilyen téren nekem egy darab infóm nincsen.
a Vista gépigényével, ami már erősen túlzás kategóriába ment át...
Szerintem semmi gond nem volt vele, de ez nem is afféle megvitatandó téma, kinek mi...
ha kevés ember kéri azt kifejezetten, azt jelenti, hogy nem kerül bele a rendszerbe?
Az, hogy valami bekerüljön, az pénzbe kerül. Ha ez a pénz nem forgatható vissza, akkor nem költik el (értsd: nem nyernének és nem veszítenének elég vevőt).
biztosan van olyan dolog, amiben az MS is valamilyen szinten önfejű és nem feltétlenül az emberek véleményére alapozva valósítja meg...
Nem tudom, nem dolgoztam soha az MS-nek, de ott is emberek csinálják a munkát nem robotok, szóval biztos vannak ilyen dolgok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest