Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz VaZso #209 üzenetére

Az, hogy minél több felesleges tulajdonságot zsúfolnak bele a termékükbe.

Kinek mi a felesleges, Nyilvánvalóan többen használnak 5.XX verziós Winamp-ot is, mint 2.9-est. Ez azt mutatja, hogy a többségnek mire van igénye.

Valójában így van, viszont MS-nél sem csinálják ingyen, hanem a "csomag része".

Mivel a csomag része, ezért akár lehet 1 dollár, 10 dollár, 50 dollár, de lehet grátisz is. Ilyen téren nekem egy darab infóm nincsen.

a Vista gépigényével, ami már erősen túlzás kategóriába ment át...

Szerintem semmi gond nem volt vele, de ez nem is afféle megvitatandó téma, kinek mi... :)

ha kevés ember kéri azt kifejezetten, azt jelenti, hogy nem kerül bele a rendszerbe?

Az, hogy valami bekerüljön, az pénzbe kerül. Ha ez a pénz nem forgatható vissza, akkor nem költik el (értsd: nem nyernének és nem veszítenének elég vevőt).

biztosan van olyan dolog, amiben az MS is valamilyen szinten önfejű és nem feltétlenül az emberek véleményére alapozva valósítja meg...

Nem tudom, nem dolgoztam soha az MS-nek, de ott is emberek csinálják a munkát nem robotok, szóval biztos vannak ilyen dolgok is.

Új hozzászólás Aktív témák