Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz VaZso #201 üzenetére

Ezért írtam Winamp-ot, ahol az 5-ös verziót eleinte nagyon elszúrták, mert ők is követik az MS-féle irányvonalat, ahogy pl. a Nero is.

Milyen MS-es irányvonalat? :F A saját véleményem szerint a Nero meg a Winamp már legalább 2 főverziószám óta egy kalap sz_r, de sokan ezzel nem értenek egyet. Én pölö akkor is inkább imgburn-t használok, ha itt van mellettem a bundle Nero. És igen, warezolni meg nem fogok.

arra egy "outdated" böngésző is megfelelhet, hogy célirányosan letöltsem a legújabb verzióját... - elvégre Win telepítésekor is jobbára "outdated" benne az IE, ha gyári lemezről felpakolod)

Általában a letöltések leszedése az első dolog, legalábbis nálam.

No, ez egy tényleg jó kérdés!

Hát nem is fog ilyen hülyeséget csinálni az MS. Amúgy a kérdés nem jó, mert senki. Ha a jelenlegi piacon az egyik desktop böngi fizetőssé válna (lehetetlennek tartom), akkor annak roló le.

Egyéként a fekete macska mellőzésére régen volt lehetőség win installkor, és mindezt teljes komolysággal írom.

Tudom. Csak már kicsit többen használnak Win-t, mint a '95 és a '98 idejében, meg a piaci igény is változott. Arról nem is beszélve, hogy manapság akinek számít 1 ikon és mondjuk 20 mega, az hm... "kukacoskodó", hogy diplomatikus legyek. Amúgy pont a játékokat Vistában is lazán el lehet távolítani telepítés után.

Akikkel én találkoztam, legtöbb esetben automatikusan használták ezt a lehetőséget, sőt, nagyon is jól.

Az átlagembernek igenis meg kell "szoknia" ezt a dolgot, én mai napig sok embert látok, aki egyszerre egy honlapot néz, még ha valami infófelhajtó-körútra megy, akkor is. Aki meg csak azért netezik, hogy egy-egy oldalt megnézzen, annak meg tökmindegy. Ez tipikusan az a feature, ami "egy résznek mindegy, a másik résznek kényelmes, egy apró pici lényegtelen brigádnak meg nem tetszik".

Ez azért érdekes, mert haverom gépére telepítettem egy Linuxot az ingyenes alternatíva miatt, és elkezdte használni (magam sem nagyon hittem a "szememnek"), tökéletesen elboldogul vele.

Nekem is van/volt Linux a régebbi notimon (Ubi és Fedora - eddig terjedt a gyermeki felfedezési rohamom). Egyikkel sincsen/sem volt sok bajom, csak speckó nekem a Windows-al sincs, mivel elégedett vagyok vele.

Ugyanakkor az embereket nagyon fel lehet csigázni a különféle effektusokkal. Forgó kocka, egyebek. Beállítottam ezeket haverom gépén és volt, aki ezek után ugyanezt a rendszert szerette volna a saját gépére is, mert látta a másikon!

Erre anno Millennium-nál, utóbb meg szerintem a Vistánál jött rá az MS. Mármint hogy kell a sok eye candy/felhasználósimogatóvakargató/szerethető csicsa. Ez az a tipikus kategória, amikor egy érzelmeket nem kiváltó munkaeszköz "divatcikké" válik/válhat. Pölö Jobs az egész cégét ezen az úton járatja.

A Vista és újabb rendszerek változásai (kezelőfelület) sem igényfelmérés alapján történnek

De. Azért vannak fókuszcsoportos felmérések, kérdőivek, zárt és nyílt tesztek, külső szakértők és azért van a "Help us to make Windows better" pipácska.

Új hozzászólás Aktív témák