Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Tehát Firefox előtt nem volt választás? Pedig én pölö Netscape-et használtam.
Egyszerűen arról van szó, hogy akkoriban nem érett még meg rá a piac eladói oldalról, hogy belépjenek rá. Amint ez bekövetkezett, amint jött egy "tökös" vetélytárs, teljesen mindegy volt az MS visszatartó ereje, a folyamat elindult.
Azon már lehet vitatkozni, hogy a fogyasztói igény vagy az arra adható válasz volt-e előbb, de ez 1. értelmetlen 2. általában mindig több a választás, mint amennyit a piac el tud viselni, ezért van lemorzsolódás.
Amúgy az IE6-7 váltásnál tökéletesen megfigyelhető a piac evolúciója - még úgy is, hogy az IE7-ben debütált újdonságoknak jó része azért megosztó is volt néhány esetben.
szerk.: Amúgy mindegy, megértem én a te (ti) oldaladat is. Mint említettem, nekem olyan szinten lényegtelenek a részesedési adatok, hogy kevés dolgot tudok mondani, ami ennyire érdektelen számomra. Az eredeti kérdésemet meg hellyel-közzel megvitattuk, a többi már nem az a rész, amiről érdemben lehetne eszmét cserélni, mert úgyis csak magánvélemény, ami ugyan érdekes, de ott meg senkinek nincsen igaza
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest