Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Engem azért nem érint a jelenlegi helyzetben (mint végfelhasználó), mert én fizetek egy szoftverért (Windows), aminek az árába XYZ dolog van beépítve. Kiindulva a az 'N' Windows-ok normális verziókkal teljesen megegyező árával egy IE nélküli Windows pont ugyanannyiba kerülne, mint egy azzal együtt adott.
Na most nekem ugyebár nem probléma letölteni egy másik webbrowser-t, ha igényem van rá. Ergo nekem a jelenlegi helyzet (végfelhasználói szempontból) megfelel, a részesedésre továbbra is magasról teszek. Hogy pontos legyek, a cipőfűzőm minőségi állapota jóval jobban érdekel, mint a böngészők piaci részesedése, és mivel valószínűtlen, hogy valaha ebben a szektorban fogok dolgozni, ez nem is fog változni.Továbbra is álszentségnek tartom, hogy egy minimális kisebbség nagyvagányan rákakkant arra, hogy a túlnyomó többségnek problémát okoznak olyan dolgok, amik az említett kis halmaznak nem. Ha a piac változást követel (lásd Firefox térnyerése, ezáltal komolyabb fejlesztések MS-nél, stb.), akkor a változás be fog következni, nem szükséges mesterségesen gerjeszteni.
Az EU vs. MS dolgok piacvédelmi szempontból lényegesek, semmi közük a "jaj, szegény ember nem tudja, milyen jó webböngik vannak még az IE-n kívül"-féle idealista geek-nézethez. Mint ilyenek, az elméletükkel teljes mértékben egyetértek, de ha egy végfelhasználói szempontból, gyakorlatiasan közelítem meg a dolgot, akkor marhaságnak tartom.
Az USA és Dél-Korea versenyjogi hivatalai iránti érdeklődésem mértéke konkértan a cipőfűzőm ÉS a webböngészők részesedése alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest