Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz dabadab #173 üzenetére

Engem azért nem érint a jelenlegi helyzetben (mint végfelhasználó), mert én fizetek egy szoftverért (Windows), aminek az árába XYZ dolog van beépítve. Kiindulva a az 'N' Windows-ok normális verziókkal teljesen megegyező árával egy IE nélküli Windows pont ugyanannyiba kerülne, mint egy azzal együtt adott.
    Na most nekem ugyebár nem probléma letölteni egy másik webbrowser-t, ha igényem van rá. Ergo nekem a jelenlegi helyzet (végfelhasználói szempontból) megfelel, a részesedésre továbbra is magasról teszek. Hogy pontos legyek, a cipőfűzőm minőségi állapota jóval jobban érdekel, mint a böngészők piaci részesedése, és mivel valószínűtlen, hogy valaha ebben a szektorban fogok dolgozni, ez nem is fog változni.

Továbbra is álszentségnek tartom, hogy egy minimális kisebbség nagyvagányan rákakkant arra, hogy a túlnyomó többségnek problémát okoznak olyan dolgok, amik az említett kis halmaznak nem. Ha a piac változást követel (lásd Firefox térnyerése, ezáltal komolyabb fejlesztések MS-nél, stb.), akkor a változás be fog következni, nem szükséges mesterségesen gerjeszteni.

Az EU vs. MS dolgok piacvédelmi szempontból lényegesek, semmi közük a "jaj, szegény ember nem tudja, milyen jó webböngik vannak még az IE-n kívül"-féle idealista geek-nézethez. Mint ilyenek, az elméletükkel teljes mértékben egyetértek, de ha egy végfelhasználói szempontból, gyakorlatiasan közelítem meg a dolgot, akkor marhaságnak tartom.

Az USA és Dél-Korea versenyjogi hivatalai iránti érdeklődésem mértéke konkértan a cipőfűzőm ÉS a webböngészők részesedése alatt van.

Új hozzászólás Aktív témák