Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
#40553216 #161 üzenetére
De szerinted erre mennyire kíváncsi az átlagember, akinek firefox, IE, Chrome egykutya? Sosem fog rá extension-öket tölteni, beírja hogy index.hu meg iwiw.hu, és üdvözletem. Ez az ember nem akarja, hogy súgóban kelljen keresgélnie, mert szarik rá, ahogyan a kocsijában lévő gyertya gyártója sem érdekli. Legyen "internetgomb", és csókolom.
Ha ezen változtatni akarsz, akkor ezt kéne kiölni az emberekből, csak én ezt meg álszentségnek tartom. Ha valakit nem érdekel, akkor minek akarjak neki plusz problémát okozni? Én is eléggé rühellném, ha a péknél nem vehetnék kenyeret, hanem a súgóból kéne egyenként kiválogatni az alapanyagokat, leadni a rendelést, megvárni, míg elkészül, és utána fizetni.
Mellesleg, és itt jön a legnagyobb poén: mi a tökömnek rakná bele az MS a konkurencia termékének reklámját a sajátjába? Ez nem így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest