Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
ami valószínűleg sosem fog bekövetkezni, ha ennyi tudással ilyen magabiztos vagy
Hát mégis mi baja van itt mindenkinek? Miért kell egy topic -ban a másikat támadni érvelés helyett? Hát bántottalak én téged? Halvány fogalmad sem lehet róla hogy egyáltalán kik bújnak meg a nic nevek mögött, mégis személyeskedsz. Azonkívül én nem állítottam hogy semmi újat nem hoz a windows 7. Azt mondtam hogy nevetségesnek tartom hogy a csipp csupp változásoknak is nagy feneket kerítenek. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor rendben. De legalább akkor arra reagálj amit írtam. És nem ártana ha idéznél is egyes mondatrészeket, hogy ne legyen félreérthető a mondandód. (Ez csupán jó tanács)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest