Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
ami valószínűleg sosem fog bekövetkezni, ha ennyi tudással ilyen magabiztos vagy
Hát mégis mi baja van itt mindenkinek? Miért kell egy topic -ban a másikat támadni érvelés helyett? Hát bántottalak én téged? Halvány fogalmad sem lehet róla hogy egyáltalán kik bújnak meg a nic nevek mögött, mégis személyeskedsz. Azonkívül én nem állítottam hogy semmi újat nem hoz a windows 7. Azt mondtam hogy nevetségesnek tartom hogy a csipp csupp változásoknak is nagy feneket kerítenek. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor rendben. De legalább akkor arra reagálj amit írtam. És nem ártana ha idéznél is egyes mondatrészeket, hogy ne legyen félreérthető a mondandód. (Ez csupán jó tanács)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest