- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Mind az anyagelvűségnek köszönhetjük
ugyanakkor az anyagelvűségnek köszönhetjük azt is, hogy egyáltalán létrejöhet mi most így online, egymás ismerete nélkül beszélgethetünk az anyagelvűségrőla túlnépesedést, pláne pedig a természeti katasztrófákat pedig aztán borzasztóan felesleges idekeverni...
az első gondolatodra visszatérve: az a helyzet, hogy mivel te csak egy szereplő vagy a munkaerőpiacon, ezért lényegében baromira nem érdekel az senkit sem, hogy szerinted helyes-e vagy nem helyes az az állapota a piacnak, amelyben éppen létezik. ezt megint ilyen bölcsészes lelki ámokfutás: de jó lenne ha...ugyanakkor tanulmánnyal, racionalitással nem támasztható alá, így objektív pozitív vagy negatív vélemény nincs róla. ha nem alkalmazkodsz a játékszabályokhoz (jelen esetben az anyagelvűséghez) legalább ott, ahol feltétlenül szükséges, akkor lehet, hogy kegyetlennek és igazságtalannak látod majd a világot, holott nem az, csak nem tudsz benne együtt élni a többi emberrel.
(#122) Vladi
ugyan még nem vicceltem vele, de jó, hogy mondod, legutóbb a kálvinon egy kisboltban az árufeltöltő pólójára egy hatalmas elte btk felirat volt nyomtatva -
hoffman_
nagyúr
Hát, erre csak azt tudom mondani, hogy amelyik mérnök nem képes letenni egy nyelvvizsgát, az ne is kapjon munkát, mert segghülye - ráadásul nem is mérnök, mert ez nem az az irány, amit el lehet végezni olvasással.
A Suzukihoz hívják tolmácsnak. 400k-s kezdővel.
Teljesen oké- Van az országban 20 ilyen ember, kapjon 400k-t, nem is őt minősítik a "büfészbölcsész" szavak.
De most komolyan. Nem hanyagolhatnánk már ezt a bölcsészezést, meg büfészakozást, mert kicsit már unalmas.
Nyilván nem véletlenül alakult ki. De leírtam, hogy ebben van sztereotípia is bőven, szerintem is.
Én is marhára büfésnek éreztem magam, amikor a boncteremben, agyszeteket turkálva vizsgáztam kizárólag latinul beszélve.
Nem is vagy az ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest