Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
tarisznyám nekem sincs
Anno amikor én felvételiztem, még felvételi volt nem érettségi, és mivel hagyományőrző voltam, és tudtam, hogy hadtörténészettel akarok foglalkozni, egyértelmű volt - ELTE BTK, sajnos a történelem szak nem érdekelt, mert engem csak a 16. sz-ig bezárólag érdekel, olyan szak meg nem volt hogy kifejezetten Magyar történelem, így lett mongol szak, mely mellett sokat jártam át órákra török, iranisztika és történelem szakon.
A Bölcsész képzésnek, nálunk legalábbis sok pozitívuma volt, egyfelől komolyan megtanultál írni, nagy hangsúlyt fektettek a stilisztikára, szókincsre, egyszóval felkészítettek a publikációra! Másrész a Belső-ázsiai tanszéken nagyon sok nemzetközi szinten elismert szaktekintély tanított, illetve több magyar neves ázsia-kutatónk van/volt mint nemzetközi összesen. Ehhez hozzáfűzném, hogy Angliában az Oxfordon egy magyar tudós alapította meg a turkológia tanszéket, majd később a Bloomingtoni egyetemen a Orientalisztika tanszéket, melynek 95éves koráig (sajnos idén meghalt) a vezetője volt, illetve a világon minden konferencián jelen volt valamilyen tiszteletbeli, vagy tényleges pozícióban...
Géppark:
akkoriban (2003) a legjobb gép egy p3as 900Mhz-es Hp volt, emellett gyengébb p3asokkal volt teli, és golyós egerekkel
Szóval akár az alattunk lévő régészekhez is levihettem volna...
A fejlesztést 3db 1,7Ghz-es p4ess barbonne-al kezdtem, sajnos összesen 1100ft hozzájárulást kaptam, úgyhogy a telepítgetésen és később némi ram meg winyóbővítéssel be is fejeztem a munkát...
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest