- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

selenge tag tarisznyám nekem sincs  Anno amikor én felvételiztem, még felvételi volt nem érettségi, és mivel hagyományőrző voltam, és tudtam, hogy hadtörténészettel akarok foglalkozni, egyértelmű volt - ELTE BTK, sajnos a történelem szak nem érdekelt, mert engem csak a 16. sz-ig bezárólag érdekel, olyan szak meg nem volt hogy kifejezetten Magyar történelem, így lett mongol szak, mely mellett sokat jártam át órákra török, iranisztika és történelem szakon. A Bölcsész képzésnek, nálunk legalábbis sok pozitívuma volt, egyfelől komolyan megtanultál írni, nagy hangsúlyt fektettek a stilisztikára, szókincsre, egyszóval felkészítettek a publikációra! Másrész a Belső-ázsiai tanszéken nagyon sok nemzetközi szinten elismert szaktekintély tanított, illetve több magyar neves ázsia-kutatónk van/volt mint nemzetközi összesen. Ehhez hozzáfűzném, hogy Angliában az Oxfordon egy magyar tudós alapította meg a turkológia tanszéket, majd később a Bloomingtoni egyetemen a Orientalisztika tanszéket, melynek 95éves koráig (sajnos idén meghalt) a vezetője volt, illetve a világon minden konferencián jelen volt valamilyen tiszteletbeli, vagy tényleges pozícióban... Géppark:  akkoriban (2003) a legjobb gép egy p3as 900Mhz-es Hp volt, emellett gyengébb p3asokkal volt teli, és golyós egerekkel akkoriban (2003) a legjobb gép egy p3as 900Mhz-es Hp volt, emellett gyengébb p3asokkal volt teli, és golyós egerekkel Szóval akár az alattunk lévő régészekhez is levihettem volna... Szóval akár az alattunk lévő régészekhez is levihettem volna...
 A fejlesztést 3db 1,7Ghz-es p4ess barbonne-al kezdtem, sajnos összesen 1100ft hozzájárulást kaptam, úgyhogy a telepítgetésen és később némi ram meg winyóbővítéssel be is fejeztem a munkát...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

akkoriban (2003) a legjobb gép egy p3as 900Mhz-es Hp volt, emellett gyengébb p3asokkal volt teli, és golyós egerekkel
 akkoriban (2003) a legjobb gép egy p3as 900Mhz-es Hp volt, emellett gyengébb p3asokkal volt teli, és golyós egerekkel