Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ócsó fekete kockában
Tetszik a minimál.
épp, hogy befér minden -
_Volkovy_
nagyúr
Nem most kezdtem a szakmát, ezzel mind tisztában vagyok..
Oldallap leszedés pro: nem kell orkánt üzemeltetni belül 4-5 ventilátorral a szellőzés miatt, alacsonyabb hőfok, minden kap levegőt és ez személyes, de én szeretem látni a belétDark Archon: kiviszed az udvarra évente egyszer, hajszárító hidegen rányom 5 percre, por kifúj, gép bevisz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ennek szerintem jobbak lennének a hőfokai oldallap nélkül, mivel így áll a procchűtő ventilátor, az alaplap felé néz és direktbe oldalról szív.
Szerintem 10 éve nem volt olyan házam, amin fenn lett volna tartósan az oldala.. ez nem véletlen. Ha nem csinálsz szellőzés-orkánt a házon belül, akkor egyszerűbb levenni, hűvösebb és halkabb lesz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ahhoz képest, hogy mennyi cucc van benne és mekkora a ház, bocs, de a kábelekről az "okádék" jelző jutott eszembe.
Én a minimál híve vagyok, de egy fele ekkora házban is rend van.. Pedig látod mi van a gépben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest