- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Forrmell.enn
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A driverrel sokat nem csináltak, persze javulnak, de nem ennyit. Inkább specifikusan van változás, mint a Batman esetében. A GCN előnye onnan jön, hogy jönnek a compute igényes játékok. Számolható is, hogy a Kepler startja óta megjelent 6 DX11-es játék és abból 4 compute igényes. Ez tehát egy trend, amire az AMD kigyúrta az architektúrát, míg az NV a Keplerrel a trend ellen megy, így a Fermihez képest visszavették a compute hatékonyságot. Ez egy nagyon érdekes helyzetet eredményez. Minden ami régi játék, vagy kevésbé érzékeny a compute-ra, az a Keplernek fekszik. Míg az új, compute heavy DX11-es játékokban a GCN nagyon erős.
-
SzlobiG
félisten
Nem gondoltam volna, pont amikor eladtam a 7970-et, akkor a 680 még jobb volt nála. Bár mondjuk nem is a teljesítménye miatt adtam el..mindenesetre szép munkát végeztek szoftveresen.
Bár azért hozzá tartozik, hogy a tesztben szereplő játékok zöme az AMD-nek kedvez megnézünk más oldalak méréseit már közel sincs ekkora difi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy ruhás topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Automata kávégépek
- Elektromos autók - motorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Quadro FX 570 eladó
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest