Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Kindle
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is:
Másodszor: olvasd el még egyszer, szerintem nem értelmeztem félre, csupán nem fogalmaztál pontosan.
Valóban, nincsenek extra kívánságaim a billentyűzettel kapcsolatban. Az is igaz, hogy az A4tech nem egy felső kategóriás márka, így aztán miért kell csodálkozni, hogy ha ratyi(bb az elvártnál)? Mellesleg nem vagyok A4tech fan, tőlem aztán lehet fikázni.Örülök hogy van munkád, büszke is vagyok rád! (Eredj fiam, termeld a hasznot.) Azért, mert nekem melóban is van netem, azért meg én kérek elnézést! -
Nekem is A4tech billencsem van, és nagyon régóta hibátlanul szolgál.
Az mégis hogy jutott eszedbe, hogy körkörösen forgasd a gombokat?Mikor ilyeneket olvasok, nem tudom, hogy az illető (esetünkben te) mégis mire számított? Titokban potméteresek a billentyűk?
Azt is megtudhattuk, hogy a fényképeződ 16 megapixeles, de a képek méretét konvertálni, na az már nem megy. Ha személyeskedni akarnék, megkérdezném, hogy pénz van, ész nincs? Még szerencse, hogy nem vagyok troll, és nem teszem. Béke veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest