Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
Jó a cikk, gratula, ritka az amikor valaki vesz magának valamit, és nem ajnározza szana' meg széjjel, hanem beismeri hogy egy rakás lepkefos. Általában mindenki a sajátjára esküszik. Nekem egy Logitech G105 van, amikor megjelent, és először láttam neten, valószínűleg úgy maradhatott az arcom, és ezt asszony észrevéve memorizálta, és megrendelte nekem Lengyelországból. Nem vettem volna magamnak drágább billentyűt mint amilyen vga-m volt akkoriban. 26K omg! Legalábbis minden hardverem ph-ról van, használtan, én már csak ilyen gazdaságos gyerek vagyok. A cicám meg előhúz a háta mögül egy origi dobozos G105-öt
Imádom
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest