- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Egérpad topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
kakuk.tamas #21 üzenetére
Ezt nem mondtam. Szerintem mindenki marad a kaptafánál. Mint feljebb láthatod más is írta, hogy Pixel telefonon a Chrome gyorsabb (referencia telefonon, kvázi stock böngésző). Olyan lehet ez, mint az iOS + Safari. Gondolom Samsung telefononokon "mit ad isten" jobban fut a Samsung browser, mint a Chrome.
Tényleg huzamosabb ideig próbáltam mindkettőt, de a Chrome gyorsabb nekem Pixel 3a XL-en. Viszont cimbora Galaxy S10-esén pedig a Samsung böngészőt éreztem gyorsabbnak. Pedig a Samsung browser is Chromium alapú...
Egyébként volt már olyanra is példa, hogy egy google feature hamarabb érte el az "i" ökoszisztémát, mint az androidos társát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 13.0-s verzió nemrég jött ki, tele van hasznos funkciókkal és nem csak Samsung telefonokra telepíthető.
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest