Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
"érintőképernyő nem való fényképezőgép vezérlésére"
lol? DMC-G2 remélem hallottál már róla... meg mondjuk dpreviewról is elég szar oldal tudom... namost ők külön fejezetet szenteltek ennek mennyire nem való érintőképernyő a fényképező vezérlésére. Na erről ennyit.
szerk: mielőtt bárki írna: ironia always ON!
[ Szerkesztve ]
-
MLaca
őstag
-
forgonati
őstag
A tesztből:
"Azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a tesztre kapott készülék még béta fázisban volt, így elképzelhető, hogy a gyártó mérnökei még tekernek egyet-kettőt a képalkotó algoritmuson."Most meg azt irod "általában (tapasztalat) nem sok változik, max menüben javítások"
Akkor most hogy? Egyetértek cigam kollégával, bétás gépeket sok értelme nincs tesztelni. Vagyis lehet tesztelni, de igy az olvasó nam hagyatkozhat teljesen a tesztre, ha gépvásárlás előtt áll. Bétás gépnél lehet nyilatkozni külsőségekről, kezelhetőségről, ergonómiáról, stb. De képminőségről nem annyira. Szerintem mindenki kibirta volna ha pár napot vártok egy végleges példányra. No offense.
Amúgy, annyira elszálltak már a gyártók ezekkel a hatalmas kijelzőkkel, nekem volt a kezembe egy hasonló gép, hát kösz nem. Jó a szép nagy kijelző, de ésszerű határokon belül. Ennek a gépnek kb 1,5cm hely van a szélén, ahol az ember megfoghatja, és iszonyat instabilan áll a kézbe, lehetetlen normálisan megfogni, nincs semmi ami kicsit is megtámassza az ember ujjait, én minduntalan attól féltem hogy valaki kiveri a kezemből, mert nem tudtam normálisan megfogni, csuklópántja meg nem volt. De még ha lett volna, akkor is gáz. Ez már nem kéne, itt már a hatalmas kijelző durván az ergonómia rovására megy. Nekem iszonyat kényelmetlen volt fotózni vele, pedig nincs egy lapát kezem... De úgy látszik most ez kell a népnek, ez is olyan már mint a megapixel meg a 50x-es optikai zúm. Most már kijelző hátra, előre, azt várom, mikor lesz még egy kis státusz LCD a gép tetején is, természetesen az is érintős. Pfff
Ja és a szine is gagyi, na meg a képminőség is egy hig tehénlepény szintjén stangál.[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
veterán
Igazi amatör gép,én is ezeket szeretem
duree54
-
MLaca
őstag
így kapjuk, meg általában (tapasztalat) nem sok változik, max menüben javítások, meg ha irdatlan galiba van a jpeg motorral, akkor esetleg vmi. verni nem verjük a mellünket, csak szeretjük az új dolgokat. akkor ennyi erővel az amúgy igen olvasott "rumor" oldalaknak sincs, hiszen 3/4-e a dolgoknak kamu. ha valaki csak a végleges termékeket szereti, akkor az első sorokból kiderül, hogy egy adott cucc nem az, így könnyen "skip and wait" pályára állhat a dolog
http://mlzphoto.hu/
-
xxxbence
csendes tag
"érintőképernyő nem való fényképezőgép vezérlésére"
bator kijelentes, ki tudja mit hoz a jovo... -
Mi értelme kiadás elötti gépet tesztelni? Egy gyorshír még oké, de egy teszt?
Nemtudhatod mennyit változik a végleges megjelenésig, nemtudod az árát, ezért a képességeit sem tudod mihez viszonyítani (árkategóriájában kapható többi géphez viszonyított "teljesítmény")Ez csak 1 dologra jó. Verni a mellett, hogy mi olyan gépet teszteltünk amire még matricát se volt ideje ragasztani a gyártónak, olyan friss.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Sir Riccio
addikt
Egy élmény lehetett fotózni a terméket.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
zazahoho
őstag
az ára igen fontos ,ebben a kategóriában azért olyan nagy mozgási lehetőségek nincsenek
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Vasinger!
nagyúr
Hm...érdekes kis gép, nem rossz. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe fog kb. kerülni.
érintőképernyő nem való fényképezőgép vezérlésére
Evvel maximálisan egyet értek.
Daniel Alves: Mármint mikor nincs hang? Miután zoomolsz, azután nincsen? Vagy mikor zoomolsz, addig nincsen?
hemaka: +1
[ Szerkesztve ]
-
DV
senior tag
Jo az a micro SD. Hosszabb kirandulas alkalmaval at lehet tenni a teloba es mar kuldheto is a kep tovabb... (feltetelezve, hogy nincs szg. a kozelben), vagy at lehet masolni a kepeket az ismeros telojara... (ne kelljen utolag emailben elkuldeni neki).
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Én 3 hónapja vettem a "kis" tesóját akcióba 40.000ft-ért szerintem ez jóval felette lesz sajnos! Viszont dícséretes hogy sikerült kijavítani a zoomolás közben nincs hang bugot a 21. században!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
hemaka
nagyúr
Ajaj, ez a gép a tük előtt pózolós lányoknak tökéletes lenne
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
lujó55
addikt
Köszi a bemutatót!
Véleményem: Jó, hogy befér a zsebbe, szerintem a célközönség a koszorúslányok, akik a jobb jövő reményében fényképezgetik a leendő áldozatokat a Marika esküvőjén. Lehet vele villogni, és el is lehet dugni, de hanyattesni senki nem fog. A színétől meg még annyira se!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó