- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz Silenzio #36062 üzenetére
Telefonon nézted vagy kies-ben? Azért kérdezem mert a telefonon nem mutatja a THM -et a T-s telónál sem. A kies-ben viszont írja, de még úgy is hogy frissítve van multival 1.2-re. Neked per pillanat JI3-as 1.0 van fent. Ezt jelenti. De egyébként ha nincs gondod a telefonnal nem biztos hogy érdemes frissíteni.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
válasz Silenzio #36065 üzenetére
Ha nincs vele gond akkor próbálgasd, ízlelgesd, mint jó bort a Hortobágy közepén, főleg ha a táj kies.
Maga a Kies nem egy nagy eresztés, bár elég sokat fejlesztettek rajta a kezdetekhez képest. Egyébként sokat úgy sem fogod használni, max. szinkronizációra, vagy ha pc-n keresztül akarsz valamit leszedni a store-ból.[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Silenzio #36059 üzenetére
Amiket írtál, azokkal teljesen egyet értek. Az android "geek" rendszer, amit szét lehet moddolni, a bada meg úgy jó ahogy van. Jó, azért ez túlzás volt Szerintem az iOS meg a bada az, amiket nem kell moddolni ahhoz hogy jó legyen.Még a winpho 7 is idejöhet. De tovább nem is írom mert annyira nem merültem bele az op rendszerekbe. A wave bőven hozza a mai trendeket, és a samsungtól furcsa módon valamennyire egyedi. Én a fém házat imádom, a kijelző mérete a pont jó kategória és a samoled nekem bejön.
A kétmagos processzorokat szerintem se kéne eröltetni, főleg a 4" feletti kijelzőket. Könyörgöm, ez egy telefon!! Soha nem fogja tudni helyettesíteni a PCt/notebookot. A kétmagos 2 GHz maradjon csak a gépekben esetleg a tabletekben, de ne telefonban!! Ha meg a jövőben a 4"+ lesz az alap kijelző méret, akkor a wavenek sokáig ki kell húznia, mert az biztos hogy palacsintasütőt nem fogok venni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Silenzio #36088 üzenetére
Első hsz-ben a megoldás de becopyzom, én is szívtam vele:
"SW frissítés után a KIES nem ismeri fel a telefont! Mit tegyek?
Kezdjük talán azzal, hogy egyes pletykák szerint ez a hiba elmarad, ha frissítés előtt visszaállítod a témát gyárira. Ha mégis fent áll a probléma, akkor sajátgép |Jobb egérgomb| -> Ezközkezelő -> USB vezérlők -> SAMSUNG USB Composite Device V2 |jobb egérgomb| -> eltávolítás. Ha ez megvan, a telefont húzd le, a gépet indítsd újra és dugd rá a telefont újra. Elvileg ezután működnie kell." -
bokrosolajos
őstag
válasz Silenzio #36087 üzenetére
Jól van, az egy dolog, hogy a fóliáról nem tudtam, ezt pedig beszívtam, de ezek szerint nem csak vak vagyok, de hülye is.
Te most jól felvilágosítottál, hogy ragasztani már csak Kínában szokás! Ezek szerint a koreaiak csavarozzák az üveget, vagy szegecselik, vagy gyorskötözik a panelhez, mert az úgy sokkal frankóbb
Én értem, hogy te miről beszélsz, csak te nem.
Azért okostelefon tulajdonosnak nem árt, ha ismeri az angol nyelvet, meg érti a kereső használatát. De addig is beszéljünk arról, hogy a kijelző széleiről volt szó. Ha láttál már Wave kijelzőt, akkor nincs miről beszélni, de ha nem, akkor gondold csak el, mi az a fekete sáv a szélein, ahol soha nem jelenik meg semmi? Tudod, mint az autókon az oldalüveg, a szélein fekete. Rossz hasonlat, de most akkor el tudod képzelni, melyik részről beszélünk.
Ha megvan ez a nem hasznosított terület, aminek a hátoldalán egy fekete réteg van ragasztva, azt el tudod képzelni, hogy leválhat?Értem én, hogy te viszont egész másról beszélsz, de még a Super AMOLED esetében az is csupán annyi különbséget jelent az AMOLED-hez képest, hogy nem két csatlakozó található (lásd képet), hanem csak egy, megspórolták a külön digitalizálót és záró üveget, amit aztán a Super AMOLED esetáben két légréssel együtt vákuumban ragasztották össze.
Úgy látom szakértője vagy a témának, esetleg meggyőzhetsz róla, hogy nem ragasztva van - bár én ezt olvastam-, csak akkor pontosan írd meg,milyen technológiával kerül az üveg és az elektronika szerves egységgé.
Itt egy SGS kijelzőcsere menete az xda-devről, ők is illhetnék már tudni, hogy ez nem ragasztós kínai gagyi, hogy a kő üsse meg
The digitizer and samoled screen. The comes glued together from the factory and almost impossible to take apart without breaking anything.
Samsung has clued 2 sensors to the screen and chassis for back and option button. Best thing to do here is bend the screen back a little and cut loos the sensors from the digitizer with a sharp knife/scalpel. Samsung has used insane amount of clue on this phone.
Both the digitizer and amoled screen was clued to the chassis. The next step is to clean off all the clue, buy loads of glue. Fill the chassis with glue and press the new screen on.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=745262
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
válasz Silenzio #36583 üzenetére
És ez miért trollkodás? Ha nem tetszik az AB akkor nem játszol vele. Nem vagyunk egyformák (még jó), ahány ember annyiféle ízlés. Ha ki sem próbáltad volna és úgy mondod mindezt, az már más tészta lenne.
(#36648) AS: +1, azt én is el tudnám viselni, de azért még egy alu-ház kijárna hozzá hogy teljes legyen a kép.
(#36646) ADAM1337:Szerintem valami komolyabb gond lesz a telóval, nálam amióta felkerült az 1.2, talán kétszer akadt ki memóriaelfogyás végett. De arról is inkább én tehetek, mint sem a teló. Böngésző 2-3 oldallal + YouTube + ráindítottam a Video Keeper-t, nem csoda hogy kifogyott a szuflából.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #37361 üzenetére
Itt egy régebbi kies: kies_win_2.0.0.11011_16_5
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mrhitoshi
veterán
válasz Silenzio #37739 üzenetére
Hát kb én is így éreztem magam tegnap hajnali 1 körül, mikor unatkoztam és elkezdtem össze párosítani a telefon névjegyeket a fb illetve msn fiókokkal. Majdnem szívrohamot kaptam, mikor rosszul párosítottam össze, majd össze vissza kutyulta a neveket. Szerintem droid-nál sincs biztonsági kérdés, viszont amit a HTC használ, ilyen összepárosításra, arra azt mondják, hogy valami isteni.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
s4tch
veterán
válasz Silenzio #37742 üzenetére
Egyrészt nem jön elő minden apróság. Nem hallgatok zenét, nem nézek filmet a telefonon, nem fotózom vele, ezek a legkevésbé sem izgatnak. Amiket írtam, azok sem feltétlenül nálam jelentkeznek: a videófelvétel nálam is folyamatos. Viszont ezek a hibák léteznek, annyian jelezték őket, hogy butaság homokba dugni a fejünket. Leslieke is csak azért ilyen roppant elégedett, mert 5 szavas SMS-eket ír, nem navigál, nem próbál nagy pdf-et megnyitni, nem használ exchange-et. Mondtam én: telefonálni kegyetlen jó a telefon, mert jó a hangminősége, bírja az akksija, napon is látod, ki hív, és a többi.
Tudod, a T hol nyúlt bele a telefonba? Más bekapcsoló animációt készített, más javás programokat telepített, és átnevezte a böngésző parancsikonját. Ezeket valamikor tavaly láthattam utoljára, azóta független firmware van rajta. Nem a sebességgel van bajom, az pöpec. Nem a kezelhetőséggel van gondom, az is teljesen jó. A szoftveres kínálattal és az apró bibikkel van bajom, ami ugyanúgy ott van (ott lehet) a te telefonodban is, legfeljebb nem foglalkozol vele.
"Nekem biztosan nem lesz szükségem gps-köridő mérőre, sem gitártuner programra."
Ez csak rólad mond el valamit (amit tiszteletben tartok), a telefonról és a bada platformról semmit.
"lehet neked sem kell ennyi minden, csak bosszant a hiányuk"
Nézd, nem találgatok az igényeiddel kapcsolatban. Együtt tudok élni a tökéletesen elégedett tulajokkal. És te azokkal, akik kevésbé azok?
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz Silenzio #37750 üzenetére
"Ergo valami speckó kiváltó okai kell legyenek."
Ezzel ugye nem azt akarod mondani, hogy a felhasználó tehet arról, hogy mondjuk az ébresztőórát a zöld pöttyel bekapcsolva bizonytalan az ébresztés, ellenben mentéssel aktiválva az adott időpontot, stabilan ébreszt a telefon... Egyébként is, ha egy hozzám hasonló nyomorult egybites user bele tud nyúlni a rendszer működésébe, az rég rossz.
"ezekre a cuccokra a legtöbbeknek nincs szüksége"
Ja, vagy úgy. Jó, akkor fogadjuk el azt az abszurdumot, hogy badára a legtöbbek szükséglete szerint fejlesztenek. Elnézve az apps kínálatát, ez alapján a népnek témák, kismillió iránytű és butábbnál butább játékok kellenek.
"A bada éves lemaradásban van az androidhoz képest,"
Ez az egyik kedvenc érve azoknak, akik úgy érzik, teljesen helyénvaló a gyenge szoftverellátottság. Azért a helyükben megnézném, egy éve mennyi droidos szoftver volt, és ahhoz képest hol tart a bada.
De nézzük azokat a szoftvereket, amiket vélhetően sokan használnak: böngésző, navigáció, zene- és filmlejátszók, mail kliens. Gyári programok alternatívái: Opera Mini, nDrive, Sygic - és hosszú szünet. Ugye nem kell összehasonlítani a droidos vagy iphone-os kínálattal.
Outsiderként úgy látom, hogy badára azért nem fejlesztenek, mert szarnak tartják az SDK-t. Droidra, iOS-re boldog-boldogtalan meg tud írni egy programot (ami ugyanúgy meglátszik a hulladék, mint a minőségi szoftverek mennyiségén).
Ahogy én látom, itt 3, hosszú távon életképes platform van: iOS, droid, WP7. Ebből felhasználói szemmel a WP7 felülete nem szimpatikus, a droid túl szerteágazó úgy hardveresen, mint szoftveresen, de legalább testre szabható és bőségesen ellátott. Az iOS az, ami - két szempont kivételével - jobban tetszene bárminél: azt a szoftverellátást lehetetlen überelni. Tudom, hogy nem egyformák az igényeink, csúnya is lenne; de amelyik telefonra a mérőmikrofontól és a kapcsolódó profi szoftvertől kezdve a gitáreffekten (beszarás) keresztül gyakorlatilag az összes hálózati zenelejátszó megoldás (pl: squeezebox, naim, twonky, stb) vezérlőszoftvere elérhető, arra nem lehet mást mondani, mint azt, hogy ejha. És igen, ezeknek _mindnek_ hasznát venném. Egy squeezebox appért azonnal fizetnék, lévén ennek híján csak böngészővel tudom telefonról vezérelni a lejátszót, az meg trágya.
"amiről nem is álmodhattam, de mocskosul kapóra jön, a Bcontrol viszont létezik a telóra"
Sőt, van (fizetős) Easy VNC, amiért nagy pirospont a fejlesztőnek. A helyedben inkább azt használnám, ahhoz képest a bcontrolnak saccra egy előnye van: ingyenes.
-
válasz Silenzio #37838 üzenetére
A Samsung nem ír semmit. A Samsung felbéreli a hazai vagy népszerű alkalmazások fejlesztőit, hogy portolják alkalmazásaikat badára - aztán vagy kifizeti, (vagy nem, ilyet is hallottam már), aztán kamu PR eventekkel meg versenyekkel próbálják a nem ennyire kiváltságos fejlesztőket elcsábítani, általában kevesebb sikerrel.
Nem a marketinggel van a baj, a bullshitet nagyon nagy erővel tudják nyomatni.
A baj ott van, hogy a bullshit nem elég.Az SDK-t könnyen lerázod, amíg nem kell dolgoznod vele. Pedig nem bonyolult belátni az összefüggéseket: a boldog, jól lakott fejlesztő elégedett felhasználókhoz vezet. Ha leszarod a fejlesztőket (legyen szó rólad vagy a Samsungról), akkor a felhasználóknak is csak csontok maradnak. És fájdalom.
És ha nem a mostani platformokhoz hasonlítod a badát, akkor mégis mihez? A Samsung érintős butatelefonokhoz? Azokhoz képest tényleg előrelépés.
Mondjuk a gitártuner pont egy olyan appfajta, ami elég egyszerű ahhoz hogy gyorsan összedobhasson valaki egyet (elvileg). Kicsit meglep, hogy nem történt meg eddig. Pont az ilyen egyfunkciós primitív dolgokhoz kedvez a jelenlegi SDK és politika.
atala: Nem lehet.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
válasz Silenzio #37841 üzenetére
a) Csak megerősítettem, nem cáfoltam, meg gondoltam hozzáteszek egy nem annyira egyértelmű motívumot. Egyébként pont az SDK és az OS primitívsége miatt nincsenek portolások (POSIX kompatibilitás? STL? mmap? Minek az?)
b) Én nem "mi van, ha" szinten állok az SDK-hoz. Az SDK szar, ezt tudom, nem csak spekulálok laikusként. Ténykérdés, hogy túl keveset tud, és még az is bugos; komoly munkára csak vérizzadás mellett alkalmas csak, és akkor is könnyen az lesz a vége, hogy elutasítanak, mert valami máshogy működik az ő teszttelefonjaikon. A dokumentáció kevés, a fejlesztők támogatása a fórumon az elhanyagolható kategóriát is alig súrolja. A 2.0-nak nagyon nagyot kell ütnie, van mit helyrehozni. (Ehhez képest még a WP7 is űrtechnika.)
c) Maximum azon a téren kísérlet, hogy mennyire lehet lenyomni az emberek torkán a minimális erőforrás-felhasználással tákolt szemetet. Technikailag nincs benne se forradalom, se csoda. A Nokia-féle QML, na az valami, ha kísérletről van szó.
+1) Igazából én már azt se hiszem, hogy a marketing szinten próbálkoznának. Ha akarnának valamit, nyomatni kéne a híreket hogy milyen szép és milyen jó a bada, mindenhol (főleg külföldön de akár a Mobilarena pénzelésével is) - mi is volt a legutolsó hír a beindított fizetős Apps után? Ja igen, hogy nem lesz a Wave-re prémium Social Hub hivatalosan, azóta meg síri csönd a külföldi és a helyi sajtóban is. Milyen kísérlet ez?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Silenzio #37843 üzenetére
Van bizony, badára is (én kezdtem a fejlesztői blogot itt, aztán Dr. Kind átvette a doksifordítgatást). Részemről nagyon boldog lennék, ha a szívással töltött órák semmissé tehetőek lennének, és csak kamuznék a hozzászólásaimban. De sajnos ez nem így van.
Ez esetben használd egészséggel Ez is egy teljesen valós felhasználási mód, és a bada pontosan ezt ki is tudja elégíteni már a kezdetek óta. Még a zenehallgatás, fényképezés, videózás beleférhet.
[ Szerkesztve ]
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Silenzio #37841 üzenetére
A témakészítővel készített témákból csak az "SMT" fájl kell bemásolni a "témák" mappába. Ha letöltötted valahonnan a témát és az "zip" akkor egyszerűen nevezd át a formátumot pl Totalcmd-el. A "zip" helyére írd be, hogy "smt" és kész. Widget esetén a a "zip" helyére írd be, hogy "wgt"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #37867 üzenetére
Esetleg ezt megpróbálhatod: Kint Messenger
Bár ez fizetős, a hackelt SH meg ingyen van.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #46126 üzenetére
Ezzel a módszerrel próbáld meg megoldani: Kies 2.0.2.11071_128 Samsung Apps probláma megoldása
-
Kicsimix
őstag
válasz Silenzio #46126 üzenetére
1. From windows command, enter regedit.
2. Expand HKEY_CURRENT_USER/Software/SAMSUNG
3. Now double-click folder "Kies2.0" .
4. On right-hand side of window, under Name column, look for "Region" (5th from
bottom)
5. Right-click on "Region" and select "Modify". Change the current region US to yours (or change to) UK. 6. That's all. The new kies will work 100% with the latest samsung apps store UI....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
consono
nagyúr
válasz Silenzio #48214 üzenetére
Én a mai napig imádom ezeket a játékokat, szerencsére volt pár jobb dobás később is, de a Future Wars örök emlék marad. Mondjuk azért a lövöldözős részért baromi mérges voltam annó.. De csak ismételni tudnálak, jó, hogy most itt a lehetőség, hogy nosztalgiázzunk egy kicsit, a fiatalabb korosztály meg megismerhet egy mára szinte teljesen kihalt játékformát.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest