- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Polllen #32327 üzenetére
A kompromisszumokra gondoltam, na meg az alkalmazások minőségére. Lehet, hogy 10-20x annyi alkalmazás van mint badára, de senki sem ellenőrzi túlzottan, hogy milyen is az. Épp a héten volt egy olyan hír, hogy vírusos appokat töröltek... ez mindent elárul számomra. Az meg, hogy a vason is spórolnia kell majd, az már katasztrófa számomra. Nekem fontos az, hogy mi van a fedlap alatt, és hogy mennyiért árulják. Szóval ennek fényében nem csalódtam a Wave-ben. Erős gyors hardvere van, és hát 75eFT-ért.
Én így is, használok naponta kb 3 alkalmazást össz-vissz. Nem mondom, hogy rossz lenne, ha lenne egy normális böngésző vagy 1-2 médialejátszó, de nekem például nem kell 50 alkalmazás a telefonra, hanem inkább Játékok érdekelnek, abból viszont erős a Bada. Jó minőségű játékok vannak rá, és szerintem lesznek is rá. Már van olyan játék badára, ami nincs Androidra.
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest