- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szecska24 #28 üzenetére
Nem tárgyaltam az árat, de egyébként az első RX100, ami még ma is nagyon jó gép, már pont olyan árban mozog, mint az NX mini.
De nem csak ez a lényeg, hanem ahogy mások is rávilágítottak: A Panasonic GM1 + kit zoom és a Samsung NX mini kit zoom között méretben elhanyagolható különbség van... és a Panában mégis csak egy jóval jobb MFT szenzor van. Nekem ez innentől "nagyobb a füstje mint a lángja" kategória. Inkább az APS-C vonalat kapná már össze rendesen a Samu.
De egyébként meg jöjjön csak valami használható palacsinta fix üveg hozzá. Én is azt mondtam, hogy csak azzal lesz értékelhető előnye a gépnek, mert a zoom objektívvel nem igazán nyersz semmit, csak indokolatlanul lesz kicsi a szenzor és még olyan faszaságokat sem tud, mint a szintén 1" szenzoros Nikon 1 rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Fujifilm X
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest