- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Ez azért tényleg elég szánalmas. Főleg annak fényében, hogy az Inteles kap nagyobb felbontást, amikor egészen nyílvánvaló, hogy a GCN-es IGP nagyságrendekkel jobban bírja a terhelést, mint a Haswell IGP-je. (Bár a Metros felület mindkettőn 60FPS, de a többi program már nem)
-
fojuzer
aktív tag
Hm nos mindenkinek igaza van a saját szemszögéböl.Perzse függ attol mre tudja.hogyan használni! Mert az csúnya vszen tölük-Lapitopi-notebook,s kiderül csak az OEM elörakott Win 7-8 32-64 bit Fost/Progit tudja futattni,isten ments ha Linuxt/(Ubuntu_kubuntu9 egyidejü futtatásra gondol a Tisztelt vevö-vásárlo-felhasználocska??! mert azt nem lehet leég az alaplap.te jó isten igen igy ere tervezték Win,más semmit.Na ennyit fenti cég által gyártott bármikröl-TanulsáG? Vanérdezz reá mire alkalmas,használhato,más programmal is?? Vagy legyen mellette asztali gép is mert HM atin biz 3 három különbözö OS-Op-rendszer is mene-mene4 Az Samsung + series még Garis kütyüje csak,igy ere használható,Ember ha csalodol te bajod!
föolvaso
-
Archttila
veterán
Alomáron lesz, de ha mar eddig vártam... (ATIV Book 9 Plus)
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
stratova
veterán
Oh nem is figyeltem a TDP-t, ennyi erővel A10-5745M is mehetne egy köztes modellbe. Bár ez nem SoC, így a teljes fogyasztása magasabb lehet.
Rudi: tudom ez ilyen kéz a biliben kategóriás eszmefuttatás. i3 tényleg esélyesebb, de hátha meglépik a másik koreai gyártóhoz hasonlóan.
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Szerintem ez egy marha jó hír, azért mert hajlandóak voltak belerakni a majdnem leghordozhatóbb méretbe is az A6-5200 -at, ami a 25 wattos (viszont már SoC) 2 GHz-es verzió. Attól tartottam, hogy ide ba.ni fognak ilyet tenni. Legyen kapható is!
[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
kurtuzov
senior tag
Egy dolog miatt nem fogom megvenni egyiket sem: továbbra sincs DisplayPort. Én pedig így nem tudok egy fullHD-nál nagyobb felbontású monitort rákötni. Elhagyhatnák már végre azt a fránya VGA-t.
-
stratova
veterán
Megint átfutottam a konfigurációkat, most megpróbálok kicsit optimistább lenni.
Samsung ATIV Book 9 Plus
- 13,3" 3200x1800 képpontos qHD+ gorilla glas
- i5 és i7 ULT kerül bele (13,5-15 W) -> elméleti max. i7-4650U (2/4, 1.7-3.3 GHz, HD graphics 5000)
- 8 GB RAM
- 256 GB SSD
- fém házSamsung ATIV Book 9 Lite
- 13,3" 1366x768
- A6-5200 HD 8400
- 4 GB RAM
- 256 GB SSD
- műanyag házHa Samsung leköveti a konkurenciát e kettő közé beférne egy ATIV Book 9 pl. így:
- 13,3" 1920x1080
- A6-5345M (1m/2c 2.2-2.8 GHz, HD 8410G, 17 W)
vagy
- A8-5545M (2m/4c 1.7-2.7 GHz, HD 8510G, 19 W)
- 8 GB RAM
- 256 GB SSD
- fém ház -
joey04
titán
Én valahogy nem tudok hozzászokni a gondolathoz, hogy notebook és érintőkijelző.
-
Atocha
senior tag
Itt látszik az éles kontraszt. Samsung ezt üzeni: intel a király, kap alut, vékonyat mindent, de aki csoró, annak ott a amd ami ugyan kicsit "szar",meg műanyag, de azért neked még jó lesz.
Hányok!
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
alevan
őstag
Dettó, de azért megvárom, milyen lessz a Lenovo felhozatal.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
ZS3NI
őstag
Megvárom a teszteket, de erős a gyanúm hogy eljött az én időm. Tetszik a LITE!
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
tecsu
addikt
Az sg-ről jött a cikkíró, vagy mi?! Mitől lenne "ütős" az újítás?!
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
stratova
veterán
Ha flémkeltésre adna okot az első hozzászólásom, gyorsan megjegyezném, hogy kettőn áll a vásár.
Mint az egyik márka érintettje említette, un. marketingtámogatást (jelentsen ez akármit is) kap egy-egy cég, a gépek adott termékkel való terjesztéséért vagy reklámozásáért. A nagyobbik gyártónak erre bőven futja. Remélhetőleg ez a tendencia javul, ha a kisebbik gyártónak felpörög a konzol-üzlet és többet tudnak szánni ilyen célra. A szóban forgó márka egyébként jelentetett is meg fémházas AMD-s Ultrathin gépet, remélhetőleg ezzel csak úttörő és nem az egyetlen lesz.
Ha Elite APU-val (Trinity/Richland/Kaveri) később megjelenik ilyen gép, máris jobb a helyzet. -
Wikoo
aktív tag
Mibe h az Intel lefizeti a gyártókat...
[ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
addikt
Miért kell elb@szni az AMD-s verziót? Mert különben mindenki azt venné?
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
stratova
veterán
Úgy bár az eddigi tendenciát látva egyáltalán nem lep meg, úgy vélem utóbbi eredménye az előbbi:
Térjünk át az ATIV Book 9 Lite verzióra, ami a zászlóshajó egyszerűbb, olcsóbb kiadását jelenti. A dizájn marad ám az alumíniumot műanyag váltja fel...
Jelentős eltérés még, hogy Intel helyett AMD A6-5200-as SoC APU-val fog operálni.
Amit ismét szomorúan konstatálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 14" M3 Pro - 2024 gyártás, 18/512GB, 100%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 8/256GB, gyakorlatilag új, 100% akku, Apple garancia, doboz
- Macbook Air 14" M2 - 2023 gyártás, 16/512GB - 71 ciklus, garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest