Hirdetés
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- A kézikonzolokat helyezi előtérbe az új Arc meghajtó
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
appendix
csendes tag
válasz
bandrew #2535 üzenetére
Ha sikerült elindulnia, akkor már navigálás közben nem lépked ki nálam. Viszont az megesik, hogy 2-3 próbálkozás után indul csak el.
A naviextras oldalon van hozzá frissítés, kb. 150 mb, próbáld meg frissíteni az Igo-t. Persze messze nem tökéletes így sem, de hátha javít valamit. Én rögtön frissítettem, ahogy megvettem a telefont, így nem tudom összehasonlítani, hogy előtte hogyan muzsikált.
PDA-n 2005 óta használom az Igo-t, szeretem/megszoktam. Kár, hogy csak Amigo-t adtak a Spicahoz
-
appendix
csendes tag
"10-11 látható műhold esetén már nincs késés.
Persze attól is függ, hogy a telefont hova helyezed a gépjárműbe, mennyire van leárnyékolva (a fém felületeket nem szereti)."Igen, elhelyezéstől és persze időjárástól is függ. Én azt vettem észre, hogy a késés nem csak a gyenge GPS jel miatt van, hanem kicsit szaggat a program, belassul, mint pl. egyes játékok is.
"ha elindítom a navi programot, mikor kilépek a GPS ikonja is eltűnik a felső sávról.
Biztos, hogy meríti az akkut ha be van kapcsolva és a navi app nem megy?"Én úgy gondolom, hogy igen. De ezt majd a nálamnál hozzáértőbbektől is megkérdezzük
"Gyakorlatban mennyire használható? Értem ez alatt, hogy lehet hallani a hívót és ő is rendesen hall?"
Én teljesen elégedett vagyok vele. Homescreenre ki egy ikon, autóban rábök, bekapcs, kiszálláskor kikapcs. Autóban a hívások hangerejét maxra szoktam tenni a menetzaj miatt. Autópálya tempónál néha így is nehezebben hallom a hívót és persze nekem is hangosabban kell beszélnem. ("sebességfüggő hangerő"
A hallhatóság függ a másik fél telefonjától is. Mivel a Spica hangszórója a hátoldalon van, a tartó is bezavarhat, mert/ha fedi a hangszórót. Van aki észre sem veszi, hogy kihangosítottam, de ezt szoktam közölni velük és akkor csodálkoznak.
Én fekvő módban használom az IGO-t. Mármint a telefon van fekvő módban, nem én -
appendix
csendes tag
Igo nálam is sokszor kilép az indításnál, de navigálás közben már stabil (igaz, gyakran kicsit késik, úgy értem, későn jelzi a manővert). Pedig ez már a frissített verzió. Talán a következő jobb lesz. Jó lenne, ha az IGO kapcsolgatná be-ki a GPS-t, mert navigálás után én ezt gyakran elfelejtem kikapcsolni és csak szívja az akksit feleslegesen.
Autóban, pláne ha megy az IGO, tehát a telo a tartón csücsül, jól jön ez a kis app:
Car Mode a neve, ha be van kapcsolva, a bejövő hívásokat kihangosítja a telefonon.
-
appendix
csendes tag
Létezik arra valamilyen megoldás, hogy a hívásnapló eseményeit egyenként lehessen törölni? Köszi!
-
appendix
csendes tag
válasz
orrlyuk #2077 üzenetére
Végül is nem hagyták ki, de ha jól látom a dolgot, csak címmel rendelkező helyeket lehet felvenni a "kedvencekbe" (ez itt a saját poik neve az Amigoban). Miután megadtad a város/utca/házszámot és ide terveznél útvonalat, a címet fel tudod venni mint saját pontot. A baj az, hogy nem mindennek van címe/nem ismert/rossz a térkép,stb.
-
appendix
csendes tag
Sziasztok!
Már olvaslak benneteket pár napja, sok hasznosat tudtam meg. 1 hete van meg a teló, nálam 2 napig bírja egy töltéssel, napi kb. 30-40p telefonálás, 4-5 sms, no wifi, max 10p net, kevés zene és játék semmi extra widget, ami szinkronizálni akarna, 3g és egyéb csak szükség esetére.
Az akku töltöttségét tapasztalatom szerint is nagyon bután monitorozzaHasználtam már vyzbattery-t, most battery indicator pro-t, mindkettőnél jelentkezik a hiba: azt veszem észre, ha felteszem USB-re a telefont, -akár csak 2 percre is-, onnantól kezdve azt írja, hogy tölti az akkut, pedig már levettem az usb-ről. Találkozott valaki hasonló problémával? Újraindításon kívül valami ötlet esetleg?
Más. feltennék egy Hun ékezetes billentyűzetet (SoftHunKeyBoard4) telepíti is, de már megnyitni a telepítés után nem hagyja (nem aktív az a fül) illetve szövegbevitelnél nem kínálja fel, csak az androidost/samsungot (használtam Better Keyborardot is, arra engedett átváltani). Használja valaki esetleg ezt a Hun billentyűzetet? Szerintetek mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Politika
- Mandriva, Mandrake Linux
- Black Myth: Wukong
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 8 Pro 8/128
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- új iPhone 15 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2027.11.09. Apple jótállás
- Makulátlan Iphone 15 Pro Max 256Gb, kártyafüggetlen, 2027-ig gari! Akksi 91%!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest