Hirdetés
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- A kézikonzolokat helyezi előtérbe az új Arc meghajtó
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videószerkesztés
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TsEeGaH
csendes tag
A nokia 5800-t volt szerencsém kipróbálni még régebben. Jó kis telefon, de igen csak kifutóban van már. Alapvetően jó és egyszerű telefon mindemellett szabadon bővíthető relatíve sok programmal.
Ezzel szemben a spica újabb modell és elérhető rá a legújabb android, szóval láthatóan nem állnak még le a támogatásával. Android rendszert még nem használtam, de az így is látszik hogy rengeteg programot widgetet témát lehet rá találni és ez a szám is rohamosan nő, míg a symbiannál én úgy gondolom inkább stagnál.
Én is csak annyit tudok mondani mint az előttem szóló. A symbian jó, egyszerűbb mint az andord, de ha valami igazán ütőset akarsz akkkor az andoridot választod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest