Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
Van-e más hangerő állítási mód a hangerő gombokon kívül, valami app? Alap helyzetben a hangerő gombok a csengetés erejét állítják. Matatás közben, vagy ha hirtelen zsebre vágom a már többször elállítódott. Ha halk az baj, ha nagyon hangos az sem jó. Ma reggel amikor megszólalt majdnem szívinfarktust kaptam, mert csumán volt.
(#28002) zseko
Szerintem minden középkategória (20-30 e) feletti telefon szinkronizálható valamilyen formában a PC-vel, és az SMS-ek elmenthetőek. Én pl. a Sonyericsson telefonról txt filébe mentettem a régi SMS-eket. És már kerestem is vissza információt belőle. Ha hivatalosan is kell az SMS, úgy is a szolgáltatóval kell úgy is egyeztetni.
pld. parkolásbíróság egy fenyegetés miatt
lottó 5-ös
-
szabike
csendes tag
Nekem a 2.1 volt fenn, vagy 1 hónapig, de mindig is a szabad hellyel bajlódtam. Meg kiváncsi voltam a multitouchra, hát meg gyorsabb is mindenhol irták. Ezért feltettem a 7.vhanyas verziót nagy nehezen, mert driver problémáim voltak, de sikerült rájönnöm, nagynehezen, hogy mivolt az.
De a lényeg, hogy mostmár 8.1 em van amióta az kijött + 3D driver. Semmi bajom vele. Nagyságrendekkel gyorsabb, mint a gyári 2.1 volt. A multi touchot szinte soha nemhasználom, mert igazán nincs mire...De azóta a hellyel soha nemvolt problémám, telepithetek azt amit szeretnék, személyre szabhatóbb sokkal, ja és hangosabban szol a telo. Szerintem megéri feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- iPhone 15 Pro 256 Gb Blue Titánium - Független - Fizikai SIM - 90% - Apple AI
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest