- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
Van-e más hangerő állítási mód a hangerő gombokon kívül, valami app? Alap helyzetben a hangerő gombok a csengetés erejét állítják. Matatás közben, vagy ha hirtelen zsebre vágom a már többször elállítódott. Ha halk az baj, ha nagyon hangos az sem jó. Ma reggel amikor megszólalt majdnem szívinfarktust kaptam, mert csumán volt.
(#28002) zseko
Szerintem minden középkategória (20-30 e) feletti telefon szinkronizálható valamilyen formában a PC-vel, és az SMS-ek elmenthetőek. Én pl. a Sonyericsson telefonról txt filébe mentettem a régi SMS-eket. És már kerestem is vissza információt belőle. Ha hivatalosan is kell az SMS, úgy is a szolgáltatóval kell úgy is egyeztetni.
pld. parkolásbíróság egy fenyegetés miatt
lottó 5-ös
-
szabike
csendes tag
Nekem a 2.1 volt fenn, vagy 1 hónapig, de mindig is a szabad hellyel bajlódtam. Meg kiváncsi voltam a multitouchra, hát meg gyorsabb is mindenhol irták. Ezért feltettem a 7.vhanyas verziót nagy nehezen, mert driver problémáim voltak, de sikerült rájönnöm, nagynehezen, hogy mivolt az.
De a lényeg, hogy mostmár 8.1 em van amióta az kijött + 3D driver. Semmi bajom vele. Nagyságrendekkel gyorsabb, mint a gyári 2.1 volt. A multi touchot szinte soha nemhasználom, mert igazán nincs mire...De azóta a hellyel soha nemvolt problémám, telepithetek azt amit szeretnék, személyre szabhatóbb sokkal, ja és hangosabban szol a telo. Szerintem megéri feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged