- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kakumix #2560 üzenetére
"Az akku a legnagyobb királysága az előző telefonom után (HTC Diamond)"
Na ez igaz, Dia után tényleg komoly az előrelépés...Amúgy én nagyjából belöttem az aksi használatot, naponta kell tölteni de az 1nap fixen megvan. Ez így nekem elfogadható.
többeknek: Hagyjuk már az E széria, Android összehasonlítását. Mindkettő szuper a kategóriájában de teljesen más rétegnek van az egyik és másnak a másik.
-
tom956ster
aktív tag
válasz
Kakumix #2560 üzenetére
Kedves Spica felhasználók, mondhatnám sógorok vagy testvérek?
Az akku idővel kapcsolatosan szeretném megosztani két sorban a friss tapasztalataimat:
Volt egy tesztem, miszerint a spica akkuja minimális cseszegetés mellett 5 napot ment éjjel nappal! (Nincs 3G, nincs wifi bekapcsolva, nincs netes szinkron, úgy működött mint egy mezei telefon, csak telefonáltam rajta, cirka 1-2 órát az 5 napban.)
Aztán: 3G bekapcs, mobilnet megrendel, wifi ha otthon vagy melóhelyen vagyok, némi zene, csesztetés, folyamatos szinkron minden csatornán keresztül.
Így 1,5 nap az átlag, de inkább csak 1. Mondjuk ma reggel azzal lepett meg a kicsi, hogy nem ébresztett fel, mert éjszaka teljesen kipurcan az akku és ő jobban aludt mint énJavaslatom alapján a két véglet között kell belőni a felhasználói beállításokat és rendben lesz ez.
Nálam ez így fog kinézni: netes szinkron folyamatosan, de nincs 3G, és nincs wifi.
Ha megvan az eredmény, jelzek ismét!Üdv, Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest