Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Ismerem mindkettőt, van is ismertségben Tattoo.
A Tattoo kissebb, kompaktabb és ott van rajta a Sense ami egy elég jól összerakott felület. Sok dolgot magában foglal, ami nyers androidon csak több program használatával elérhető. Sajnos viszont a kisebb felbontású kiejlző miatt van egy rakat program ami nem megy rajta. Én emiatt maradtam távol tőle.
A Spicában nagyon pozitívat csalódtam. Kényszerből vettem, mivel nem volt sem időm, sem pénzem újra egy komolyabb hardverű készülékre. Ami a hátránya, az az, hogy a gyengébb hardver miatt érezhetően lassabb mint pl.: a Liquid volt. De, és ez a lényeg! Ez elsősorban az 1.5-ös andorid hibája. 1.5-vel is el lehet használni (sokan teszik is ezt), de mindenképpen javasolt a 2.1 felrakása. Valahogy azzal tudja kiadni magából igazán amit tud. (ez de hülyén hangzik így leírva) Sokat gyorsul vele és több olyan hibája is orvosolódik, ami addig zavaró lehetett, volt. Most így több hét után, legalább anyira szívemhez nőt, mint anno a Liquid. Míg az szerelem volt első látásra, addig a Spica szerelméért meg kellett dolgozni(Anyám miket írok ma!
Még csak 2 perc szól az Elton John a rádióból, de már kezdek tőle bebuzulni. Megyek is és iszom egy sört, hátha az rendbe tesz!)
Mindent összevetve a Tattoo azoknak való, akik megveszik az eszközt kiveszik a dobozból bekapcsolják és használják.
A Spica pedig inkább a kísérletező kedvűeknek ideálisabb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4180
- Iphone 11 128gb
- Nothing CMF Phone 1 (8/128) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro (256GB, 92%) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- Apple iPhone 15 (128GB, 100% 20ciklus) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- Samsung Galaxy Z Flip6 (12/256) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest