- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8929 üzenetére
Nekem a JD4-óta azt csinálja, hogy az itthoni wifire csak hosszas könyörgés után megy fel.
1.5nél ez úgy nézett ki, hogy első bekapcsolás után hozzáadtam az itthoni hálózat ssid-jét (mert rejtett), és azóta 2hónapon át csak bekapcsoltam a wifit, és 10másodpercen belül már élt a kapcsolat.
JD4 2.1-e óta ugyanúgy hozzáadtam a hálózatot, látja is, rányomok hogy csatlakozzon hozzá, ki is írja hogy remembered, majd úgymarad
2-3 szor még rányomok a connect-re, aztán úgy 20sec múlva rácsatlakozik. De tegnap volt egy olyan is, hogy 2percig szarakodtam, látta a hálózatot, kiváló jelerősség, stb. de az istenért se ment fel. Reboot után meg egyből felment...
Ha viszont csatlakozik, onnan nem volt problémám, stabil volt, igaz órákat nem ment.
Egy haverom vett most spicát, tegnap megtapiztam a home screen animációt, és majdnem elsírtam magam, olyan folyamatos volt (1.5), igaz nem volt még telepakolva widget-el (félig azért már tele volt)
Ha a billentyűzet álló és fekvő módban nem gyorsult volna ennyit (elég fasza), akkor már rég újra valami 1.5 figyelne a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged