Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8929 üzenetére
Nekem a JD4-óta azt csinálja, hogy az itthoni wifire csak hosszas könyörgés után megy fel.
1.5nél ez úgy nézett ki, hogy első bekapcsolás után hozzáadtam az itthoni hálózat ssid-jét (mert rejtett), és azóta 2hónapon át csak bekapcsoltam a wifit, és 10másodpercen belül már élt a kapcsolat.
JD4 2.1-e óta ugyanúgy hozzáadtam a hálózatot, látja is, rányomok hogy csatlakozzon hozzá, ki is írja hogy remembered, majd úgymarad
2-3 szor még rányomok a connect-re, aztán úgy 20sec múlva rácsatlakozik. De tegnap volt egy olyan is, hogy 2percig szarakodtam, látta a hálózatot, kiváló jelerősség, stb. de az istenért se ment fel. Reboot után meg egyből felment...
Ha viszont csatlakozik, onnan nem volt problémám, stabil volt, igaz órákat nem ment.
Egy haverom vett most spicát, tegnap megtapiztam a home screen animációt, és majdnem elsírtam magam, olyan folyamatos volt (1.5), igaz nem volt még telepakolva widget-el (félig azért már tele volt)
Ha a billentyűzet álló és fekvő módban nem gyorsult volna ennyit (elég fasza), akkor már rég újra valami 1.5 figyelne a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest