Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syl5

    őstag

    Sziasztok!

    Lenne még pár kérdésem a telóról:
    -a headset minősége milyen? Milyen a zenehallgatás a gyári headset-el? Ajánljátok a saját headset-el használni, vagy inkább mellé kell csapni egy pl Sennheisert?
    -equalizer hiánya mennyire fájó pont? Megfelelően szól a headset e nélkül is? illetve nem tudjátok a 2.0-ba lesz-e már equalizer?
    -a GPS ingyenes? tehát elindítom az IGO-t és már tudok is navigálni mobilnet nélkül?
    -autós tartó, plüss tok van kifejezetten ehhez a modellhez? vagy ezek a tartók, meg tokok szabványok? illetve mennyibe kerül egy vékony plüss tok, ami farmerbe is elfér?
    -a spica mennyire működik telefonként? tehát gondolok itt arra, hogy
    *az android figyelmeztet akkor is ha le van zárva a telefon, tehát ha sms-t kapok, akkor nem csak kirakja a kezdőképernyőre (valahol ezt olvastam) és csak akkor veszem észre, ha feloldom; ugyanígy elmulasztott hívásnál
    *vagy van-e egy olyan képernyő, ami a lezárás után csak az órát mutatja meg az esetleges elmulasztott sms-eket, hívásokat; mint pl nokiánál, SE-nél, stb..
    *stb.
    - valamint megoldható-e a teljes némítás(még a rezgés is) egy két kattintással; tehát ki lehet e valahogy küszöbölni a profilok hiányát? esetleg 2.0-ba lesznek-e profilok?
    - headset csatlakoztatásakor lenémítja magát automatikusan, vagy be lehet álítani?
    -a képek minősége mennyire jó? a tesztbe elég jó képek vannak, de egy két kép alapján nem mindig lehet megállapítani.

    Tehát tulajdonképpen én egy telefont szeretnék, annak minden előnyös, már megszokott funkciójával; ami képes viszonylag nagy képernyőn navigációra, netre, filmnézésre és jó minőségben zene hallgatásra; és nem egy mobil multimédia központot, amivel telefonálni is lehet. Hasonlatként Pl.: tehát Xbox-al is lehet filmet nézni, de közel nem olyan, mint egy erre tervezett lejátszóval. Tehát nem akarok abba a hibába esni, hogy megbánnám a telefon megvételét, mert nekem a hagyományos telefon funkciók is eléggé fontosak, valamint a naptár, és ébresztési funkciók, és az hogy egy két mozdulattal gyorsan le tudjam némítani, ne kelljen a menübe matatni e miatt. Tehát így is ajánlanátok a telefont?

    Válaszokat előre is köszönöm, és bocs a hosszúságért!

    [ Szerkesztve ]

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Új hozzászólás Aktív témák