- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh1972
tag
Nem akarok én lenni a kötekedő ember a fórumon, és tisztelettel kérdezem, hogy mekkoràban nézegetsz képeket!? Most csak ezért kiraktam egy főkameràval készült képet egy 75 ös (190cm) 8k tv-re. H.I.B.À.T.L.A.N. Komolyan mondom hibàtlan! Ha ez nem megfelelő, akkor azt a minőséget màr nem telefonban kell keresni. ...szerintem! Persze jó lenne ha a telónk is olyan képeket lőne mint egy full frame dslr, meg ezer évig bírnà egy feltöltéssel stb. stb. stb. de szerintem nem sok kompromisszumot kell kötni (azért kell, fõleg az akksinàl) hogy többkijelzős, összecsukható , sok mindenre hasznàlható mobil legyen a zsebedben.
És félreértés ne essék, el tudom fogadni a kritikàt, messze nem tökéletes ez még, csak azért kampànyolok (még mindig), hogy tapasztalati visszajelzést adjatok, ne a fórumon, youtubon stb fellelhető review-k utàn! Bosszantó, hogy fele "szakmai" hozzàszóló kezébe 10 percet sem volt a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest