- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akiknek fel jött már a fólia, és cserélni kellett, ki milyenre cserélte?
Voltam szervizbe vele, 1 éven belül cserélik ingyen, viszont 3-4 hét lenne.
Mert arra is gondoltam, hogy addig leszedem, aztán nézek rá én valami fóliát inkább, akár átmenetileg. (Az a baj piszok is bement alá alá, attól félek a kijelző bánja) -
thomas92
aktív tag
válasz
Zozo0525 #640 üzenetére
Szia!
Nyilván függ az ártól, de a Flip4-et is van, ahol már korrekt áron be lehet szerezni, érdemes lehet azt választani (nagyobb akku, gyorsabb töltés, jobb főkamera).
Igen, csak egy fizikai SIM-mel és/vagy egy eSIM-mel lehet használni, bár a Flip3 esetében azért elengedném a 2 kártyás használatot.
Én régóta fólia nélkül használom, nagyon pici karcok vannak rajta, amiket csak direkt fényben lehet látni, de használat közben nem. Szerintem ahhoz képest, hogy nem üveg a képernyő, ilyen szempontból is jól bírja a strapát. Az összehajtás miatt sincs gond a kijelzővel, szerintem nem kell félteni, persze minden modellben akadnak hibás darabok, így volt, akinek gondja volt a képernyővel, de nem fordult elő nagyobb számban, mint más modellek esetén.
Szóval szerintem nem kell aggódni, főleg ha szoktál is vigyázni a telefonodra.
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
tetszik a telefon, és gondolkodok beszerzésben. akksiidő nálam elég lesz szerintem. 2 kártyával használva. ( ha jól olvasom egyik csak esim lehet)
kicsit félek a kijelzőtől. mennyire strapabíró lehet? Vigyázok a cuccaimra telefont nem szoktam leejteni..... nyugtassatok meg nem kell aggódni -
BlackLamb
tag
Nálam elég hektikusan működik az új rendszer. Random bezár programokat és az órához (active watch 2) sem csatlakozik automatikusan vissza.
-
thomas92
aktív tag
Elérhető a Galaxy Store-ból a Flip3-ra is a Good Lock és a Theme Park.
-
amarna
tag
Üdv Kedves fórumtársak!
Érdeklődnék, hogy valaki vásárolt készüléket a bravophone nál? Mennyi garit adnak, mert az ászf ben egy évet írnak. -
thomas92
aktív tag
Megjelent a napokban az Android 13 és One UI 5 frissítés a Flip3-ra is.
-
Lezl
tag
Szerintem ennek elég jó az antennája, hasonlításképp éjszaka telekom kártyával nekem olyan 7-8%ot merül, elég szar itt a térerő...s21 ultra kb 30%ot amiben másfélszer akkora aksi van. Azért írtam a merülést mert minél inkább erölködnie kell az antennának annál többet fogyaszt és decibelben is legalább 20al jobb a flip.
-
Hallosz
senior tag
Telekom térerővel hogy áll ez a típus, jó pár más széria leggyengébb pontja a GSM térerő.
-
Lezl
tag
Na megvolt a folia csere, most mintha simábban is nyílna
-
Judy084
csendes tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, hátha valakinek van tapasztalata az ügyben. 🙂
Tavaly Decemberben vettem a készüléket, kb 2 hónapja kellett fóliát cserélni, mivel nekem is felvált a hajtás mentén. Ma vettem észre, hogy ahol hajlik a készülék, ott a kijelző elkezdett megtörni. Nem törtem, nem nyúztam.. Most olyan mintha koszos lenne, tobb színben játszik, de mindent lehet látni azon a ponton is ahogy eddig.
Kedves szervizes úriember azt mondta... Le tetszett szedni a fóliát és még meg tetszik kérdezni, hogy garanciás-e???
Kissé felháborító...Köszönöm Szépen előre a válaszokat!
-
rolee777
tag
Sziasztok. Kb 1 hete lemerült a telefon 10% alá. Fel tettem töltőre, és azt írta ki hogy " A telefon hőmérséklete túl alacsony! A töltés a normál hőmérséklet elérésekor folytatódik" ! De nem mozdul el onnan, ahol rátrszem! Csak akkor, ha valamit csinálok rajta, hogy fel melegedjen !
Ezt azóta is így csinálja!
Valakinek valami ötlet? -
urobee
tag
válasz
Ochocinco46 #619 üzenetére
Hívtam két SES-t (Árkád, Westend) mindeketten az Oktogonnál lévő szervízhez irányítottak.
Őket is hívtam, garin belül 1x ingyen cserélik a fóliát, garin kívül 15ezer Ft. Viszont 4-5 napig ott kell hagyni a telefont :/Volt itt korábban valaki akinek azt mondták, hogy 6ezer Ft-ért helyszínen cserélik.
Hol volt ez a helyszín? -
urobee
tag
Mivel úgyis a fóliacsere a téma, ezért az én telefonom is úgy döntött, hogy most kezdi el ledobni magáról a gyári fóliát, kb. fél év után...
-
Lezl
tag
válasz
Ochocinco46 #615 üzenetére
Ott kellett hagyni 3 napra?
-
Lezl
tag
válasz
DennisBeru #611 üzenetére
Na engem is elért a fólia elválás melyik céget hívtad a ses vagy a sesstore ?6kt simán megér...
-
thomas92
aktív tag
válasz
DennisBeru #610 üzenetére
Azért kérdeztem rá én is a fólia-garancia témára, mert ugye az előző szériáknál nem szabadott levenni, de a Flip3 esetében már nem volt egyértelmű fórumokon, így a legtisztábbnak azt tartottam, ha közvetlenül a Samsung válaszol erre a kérdésre.
-
DennisBeru
csendes tag
válasz
thomas92 #608 üzenetére
Köszönöm, nyilván nem befolyásolja a garanciát, ezért is felháborított a dolog,plusz ilyet leírni, hogy törött a kijelző, mikor hibátlan...
Viszont így lehet a kijelző védő fólia meg lesz akkor oldva. Ugyanis a szerviztől azt is kértem, ha garanciába nem is, legalább pénzért rakjanak rá gyárit. (Természetesen azt is elmondtam a tmx ügyintézőjének, hogy miért cseréltem le kényszerből a fóliát.)
Köszönöm a válaszod -
thomas92
aktív tag
válasz
DennisBeru #607 üzenetére
-
DennisBeru
csendes tag
Sziasztok!
Keresőben nem találtam választ. A telefonom 1 hónapja lefagyogat. Ilyenkor újra indul magától, de van hogy vagy 10x mire egyszer feláll a rendszer normálisan, és használhatom a készüléket.
Gyári visszaállítás nem segített. TMX szervíz garanciába nem csinált vele semmit, mert karcos a széle és nincs rajta gyári fólia, azt kaptam válaszul, hogy "TÖRÖTT A KIJELZŐ" valószínűleg ezért csinálja a telefon a fagyást. Még egyszer: karc sincs a kijelzőn, csak a hajtogatás mentén tejfehér volt a gyári fólia ezért le szerettem volna cserélni. Az utángyártott meg levegős. Na de ilyenkor mit csináljak vele? Gyári szoftverfrissítés kellene rá, de azt hogy intézzem?
Vagy volt már valakinek hasonló lefagyása? Ha igen hogy oldotta meg?
KÖSZÖNÖM -
thomas92
aktív tag
válasz
ErwinChico #604 üzenetére
Nálam már 6-án landolt, a világot nem váltja meg persze, de azért a cover screen hasznosabb lett jelentősen szerintem.
-
válasz
ErwinChico #604 üzenetére
Tegnap nálam is megjött.
-
ErwinChico
tag
Töltődik a ONE UI 4.1.1. frissítés
-
BlackLamb
tag
Ahogy thomas92 írta, szerintem is kevésbé gyűjti a maszatot, és ami nekem nagyon tetszik, hogy a hajlat így kevésbé látszik, nem torzítja úgy a képet. Nálam is épp elkezdett bal oldalt a hajlatban felválni, de már zavart, hogy látom + én féltem, hogy alá megy a por és az fogja megkarcolni a kijelzőt. A leszedéssel kicsit megszenvedtem, hogy olyan óvatosan vegyem le, hogy az ne tegyen kárt alatta. Egy felválásnál egy kis karton darabbal alá nyúltam és úgy húztam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szemrevaló, vízálló és gyorsan lemerül az eddigi legdögösebb hajlítható telefon.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest