Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
Elárulom,hogy a CAT S60-is elég beázós kategória! Közvetlen ismerősi körben 2db van mindkettő VÉLETLEN merüléstől (max 40cm) beázott. A legszebb hogy erre szintúgy garancia ugrik
De az egyik szolgáltatónál egy belső infó alapján azért szüntették meg a forgalmazását,mert sok volt a gond vele,főleg beázás,párásodás,vagy hardverhiba! Azért ez elég gáz egy ilyen árfekvésű készüléknél! Ami az Xcover 4-et illeti hogy mennyire nem bírja a strapát az enyémen átment egy személygépkocsi és láss csodát semmi baja pedig a keréknyom is ott figyelt rajta,még csak meg se repedt a kijelző,bár köztudott hogy a kijelzőt nem mindegy milyen irányú behatás éri,és ha ha pottyan,mire is pottyan pontosan,tudomásul kell venni hogy nem labda,nem dobálásra való,ez egy egyfajta plusz,ha netán pottyan,vagy vízbe esik,akkor nagyobb valószinűséggel éli túl mint már mobil,persze szándékosan nagyobb esély van rá hogy tönkretegyék! Egyébként az enyémnek a vízzel sincs baja...Hardveresen gyenge,vagyis nem túl combos az tény,de nekem amire kell (böngésző,távoli elérések,doksik pdf-ek letöltése) arra maximálisan elég,sőt a 8.1-el a kijelző érzéketlenségét is javították a látványos sebesség növekedés mellett. Szóval én nem bántam meg hogy ezt vettem annó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HD kijelzőre, IP68-as por- és vízálló védelemre, valamint takarékos SoC-re váltott az XCover 3 utód, amely a Mil-STD 810G strapavédelmet is megkapta.
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest