- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Computex 2025: egyre komolyabban veszi a VGA piacot az Acer
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arcade jellegű kontrolleren dolgozik a Sony
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem mondjuk az irodám 2 fala tűzálló (meg még a jó isten tudja mi van benne, a hátsó, leválasztott résznél van egy 3x1,5 méteres üvegtábla, ami AK álló, anno security cég központja volt az épületben), fúrókalapáccsal nem sikerült lyukat ütnünk bele, csak a felső réteget karcoltuk meg. Térerőm csak éppen van, wifit totál lefogja, a fal, így mindkét oldalra kellett routereket telepítenem, szóval nálam nem csoda, hogy nem látja a telefont.
(Otthon ~2 válaszfal után mondja azt, hogy pá-pá)
-
bandi0000
nagyúr
nem igazáéból, csak ugye a huawei és e között vacilálok, meg hogy egyáltalán kell e nekem, de gondolom itt is van olyasmi, hogy ha emelem a kezem, akkor mutatja is az időt...
Ahogy olvasom több különböző óra stílus közül lehet választani, valahol meg tudom ezeket nézni óra nélkül, hogy milyenek vannak ?
-
niklebi
senior tag
Ha jól értem a telefonnal akarsz a fejegységhez csatlakozni. Azt nem tudom, ezt hogy lehet megoldani. Én úgy használom a fejegységet, hogy az óra BT. beállításánál a headset-ként csatlakozik az óra az autóhoz. Az autóban automata csatlakozás van beállítva, így amikor nálam az óra csatlakozik. Ha telefon van nálam azt újra csatlakoztatni kell, mert szerintem a fejegység csak 1 kapcsolatot fogad el. Amit írtál azt holnap kipróbálom, nálam mi történik. Azt nem tudom, az órát miért dobja el a telefon ha az autóhoz csatlakozik. Én vagy az egyiket vagy a másikat használom, egyszerre a kettőt nem. Ha az órával megyek el, akkor a telefon otthon marad és távoli kapcsolaton csatlakozik az órához,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged