Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
-
zoltan77
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #4144 üzenetére
Szia. Én ilyen tokot használok üveget nem.
-
zu
újonc
válasz
Gábor-KJ #4128 üzenetére
Értem, szomorú. Tehát semmilyen random számot nem tudok meghallgatni, ha csak az óra van nálam, hiába van netem, csak amit előtte "fizikailag" átmásoltam az óra memóriájába? Ilyen értelemben az órán a spotify program csak arra való, hogy léptessem a számokat, maximum még a hangerejét módosítsam? Erre van az órának saját zenelejátszó app-ja is. Nyilván az meg nem tudja lejátszani a spotify kódolt zenéit...
Arra még megpróbálok rájönni, ha nálam van a telefon, azon keresek egy számot, azt hogy lövöm át online az órára, remélem, ez azért működik. -
Luigi962
őstag
válasz
Gábor-KJ #3757 üzenetére
Igazad van, de ne felejtsd el, hogy én pl. este/éjfél felé leteszem a mobilt és reggel 7-ig egyenként is belefolynak az elektronok. Ehhez voltam szokva, de most még új az S21-em és simán tolja a másfél napos üzemidőt akárhogy is nyúzom. szóval ott borul a rend 1x. Az órát meg használom alvás figyelésre, nappal meg minden más egyébre bőven ezért jó lenne 1 óra alatt felpattintani a töltést, de az is másfél napot bír. Borúlt ez a rendeszer is.
-
Luigi962
őstag
válasz
Gábor-KJ #3695 üzenetére
Nekem 2.hete van meg és ennek függvényében tudok nyilatkozni. A wearOS 3.0 80%-ban Samsung lett fejlesztésileg, OneUI kinézettel. Üzemidőben inkább a másfél napra számolj. Kalibrálni nem kell csak a vérnyomás mérést havonta 1x. Spotify alkalmazásból megy az órán simán más zenéket pedig wifi bekapcsolásával lehet tolni neki. Volt frissítés és lesz is még elég sok pl. most 10-én indul OTA-n a következő. Véleményem szerint a Samsung a Tizen rendszere után még tanulja ezt a WearOS-t így rengeteg javítás,frissítés jön majd rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest