Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
PACSA75 #3748 üzenetére
Azért ez így 2022-ben eléggé kellemetlen hiányosság - főleg, hogy anno az első Moto 360 tudta magyarul a diktálást majd jófej google kivette a wear os rendszerből - nem értem miért.
Egyébként a tizen rendszer tudta diktálós választ vagy az sem - illetve várható, hogy belekerül ismét vagy nem igazán?
Ettől függetlenül szerintem egész vállalható ez az óra és azt is látni rajta, hogy van benne munka rendesen és az irány is jó - én azt mondom ez kb tavasszal/nyár elejére rendben is lehet mindenhogyan...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest