-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Beállítottam az "új" órámat. Minden működik, a Wallet, az EKG, a Vérnyomás egy Poco F3-as telefonon. Azért vannak gondok is. Nekem furcsa 4 év Galaxy Watch használata után, hogy a gyors elérési ablakban nem mutatja milyen módon csatlakozik az óra(Bluetooth, Távoli elérés, Önálló). Én nem találtam, vagy ezt nem is lehet beállítani? Hiába állítottam be a telefonon azokat az alkalmazásokat amiktől az új értesítésekről értesítést kellene kapnom nem jött egy sem. Az előző(GW) és ezt az órát is nagy részben távoli elérésben szeretném használni, de ha nem jönnek meg az üzenetek, értesítések akkor nem sok hasznát veszem így az órának. Mivel nem látszik milyen módon csatlakozik az óra, azt sem tudom, megállapítani hogy lehet megszakadt a kapcsolat a telefonnal és azért van az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest