Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
Nekem LTE van. Melegedest meg soha nem tapasztaltam vele, maximum ha toltorol vettem le, akkor is inkabb melegebb volt. Edzesre, futasra is hasznalom. Nem volt veszes a merules. LTE valoban meriti, legalabbis nalam a cegnel, bar igaz, hogy elegge fedett helyen dolgozom, es valoszinu a folyamatos halozatkereses okozza a merulest. Ha kikapcsolom, akkor jo, otthon (vagy jol lefedett teruleten) bekapcsolva nem tapasztaltam hatalmas merulest.
Lefekves elott feltoltom, ejszaka rajtam van (alvas figyeles, meg egyebek on), napkozben melo, aztan edzes vagy futas, es meg igy is ritkan megy 50% ala. Melohelyen LTE resz off a fentiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest