- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
Nekem LTE van. Melegedest meg soha nem tapasztaltam vele, maximum ha toltorol vettem le, akkor is inkabb melegebb volt. Edzesre, futasra is hasznalom. Nem volt veszes a merules. LTE valoban meriti, legalabbis nalam a cegnel, bar igaz, hogy elegge fedett helyen dolgozom, es valoszinu a folyamatos halozatkereses okozza a merulest. Ha kikapcsolom, akkor jo, otthon (vagy jol lefedett teruleten) bekapcsolva nem tapasztaltam hatalmas merulest.
Lefekves elott feltoltom, ejszaka rajtam van (alvas figyeles, meg egyebek on), napkozben melo, aztan edzes vagy futas, es meg igy is ritkan megy 50% ala. Melohelyen LTE resz off a fentiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest