-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
Nekem LTE van. Melegedest meg soha nem tapasztaltam vele, maximum ha toltorol vettem le, akkor is inkabb melegebb volt. Edzesre, futasra is hasznalom. Nem volt veszes a merules. LTE valoban meriti, legalabbis nalam a cegnel, bar igaz, hogy elegge fedett helyen dolgozom, es valoszinu a folyamatos halozatkereses okozza a merulest. Ha kikapcsolom, akkor jo, otthon (vagy jol lefedett teruleten) bekapcsolva nem tapasztaltam hatalmas merulest.
Lefekves elott feltoltom, ejszaka rajtam van (alvas figyeles, meg egyebek on), napkozben melo, aztan edzes vagy futas, es meg igy is ritkan megy 50% ala. Melohelyen LTE resz off a fentiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged