- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
Nekem LTE van. Melegedest meg soha nem tapasztaltam vele, maximum ha toltorol vettem le, akkor is inkabb melegebb volt. Edzesre, futasra is hasznalom. Nem volt veszes a merules. LTE valoban meriti, legalabbis nalam a cegnel, bar igaz, hogy elegge fedett helyen dolgozom, es valoszinu a folyamatos halozatkereses okozza a merulest. Ha kikapcsolom, akkor jo, otthon (vagy jol lefedett teruleten) bekapcsolva nem tapasztaltam hatalmas merulest.
Lefekves elott feltoltom, ejszaka rajtam van (alvas figyeles, meg egyebek on), napkozben melo, aztan edzes vagy futas, es meg igy is ritkan megy 50% ala. Melohelyen LTE resz off a fentiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch7 Cellular 45mm
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest