Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Köszi a részletes beszámolót!
Nekem nem is ilyen funkcionális gondom volt, hanem maga az érintő képernyő használata volt nehézkesebb. Túl finomak voltak talán amibe böködni kellett. De már nincs előttem pontosan, mert egy éve volt. De a lényeg, hogy jobban teher volt használni, mint az androidost. Na meg a súlya! Nem tudom a tiéd mennyit nyom, de az enyém elég masszív volt. Meg ezzel együtt a mobilitása. Inkább úgy bántam vele, mint egy laptoppal, amire vigyázni kell és nem úgy mint az androidossal, amit hip hop bevágtam a hátizsákba. Egyszerűen mindig az andoridoshoz nyúltam, mert az volt bennem, hogy az egyszerűbb. Meg azért voltak szoftveres gondok is akkor a win 10-el. pl a mobil netet eldobálta sokszor. de gondolom ez már jobb azóta.
-
Parallaxis
addikt
Ezenkívül videólejátszásnál rendszeresen futottam kodekproblémákba
A VLC minden platformon alapból minden kodekkel megbírkózik.
Szintén droidos bénaság a böngészőből való filefeltöltés, betallózás a szarul kivitelezett filekezelők miatt.
Ezt nem igazán tudom értelmezni, mert pont ugyanúgy megy ez minden platformon.
Böngészőben lemented, adott alkalmazásba betöltöd (nem kell filekezelő hozzá, de ha használsz ilyet, ott is alapból jól megy minden).Ekkor váltottam wines tabra.
Itt nincs gondPersze, mert neked nem tablet, hanem notebook kell
A Win10-es cuccok a desktop alkalmazásokkal notebook-ként jól használhatók, de tabletként hajítófát sem érnek, mert konkrétan nincs semmi értelmes tabletes alkalmazás rájuk. Tablet módban meg szenvedjen a desktopos alkalmazásokkal az, aki mazochista.bár ez típusfüggő ,akku időben köröket ver a droidos tabjaimra
Ez már a hehehehe kategória. Egy normális tablet 11-12 órát elketyeg egy töltéssel, míg a Win-es vackok jó esetben a felét.
további előny, hogy nem termel maga alá annyi szemetet, ezáltal lassítva a rendszert..
Mármint, hogy a Windows nem termel szemetet?
Ezt ugye a hónap viccének szántad? -
tibaimp
nagyúr
-
moma
őstag
Milyen win10-es tabot használsz. Elégedett vagy vele? Nálam volt meló miatt egy lenovo felcsatolható billentyűzetes, érintő képernyős kis gép, de nekem körülményesebb volt használni, meg nehezebb is volt, mint az androidos tablet, ami nálam a volt. És az elvben szuper kütyü fél évig ott feküdt a szekrényben... mert az andoridost használtam. Én kicsit szkeptikus vagyok ebbe az irányba. Pedig elven jó lehetett volna, de mégsem volt az igazi a win 10 érintőképernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két év telt el a Samsung Galaxy Tab S2 9.7 megjelenése óta, az utód pedig minden tekintetben tartja a színvonalat az aktuális elvárásoknak és trendeknek megfelelően.
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- APPLE Ipad AIR A1475 9.7" 64Gb - Cellular - IOS, 12.5.7
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256gb 5G - Csomagolásbontott, makulátlan, akár beszámítással
- 11-inch iPad Air M2 Wi-Fi 128GB - Space Gray
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest