- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Logitech Z906
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bastya2100
tag
Sziasztok! Lenne egy P3110 tipusu 3 éves tab2-m annyi lenne a problémám, hogy szeretnék rakni rá újabb android-ot de sajnos nem tudom pc-vel csatlakoztatni, nem ismeri fel sehoogy a gép Kiesseel sem, tölteni is nagy nehezen tölt piros kereszttel áthúzva az akksi jelző...szóval én már nem szervizeltetem meg semmi filmezni netezni ígyis jó, de ez a 4.1.2 vmi borzalmasan lassú rajta szóval kellene valami instrukció vagy tipp hogyan oldjam ezt a problémát meg
-
bastya2100
tag
Sztem hardveres hiba, kábelt vettem mert egyszer az is eléget, még füstölt....lehet akkor halt meg a tabon valami, mert ha teljesen lemerül akkor több napig is csak felugrik a töltés majd újra indul...de nem kapcsol be sokáig, olyankor hagyni szoktam pár napig... de ha nem merül le úgy hogy kikapcsol akkor lassan de feltölt szépen és egy hétig is bírja ha csak ébresztőnek használom meg kicsi face, egyebek. Szervízbe nem viszem mert nem ér már sztem annyit :$ pedig akksija nagyon jó kijelzőn fólia volt, hátán ami karc van is annyi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest