Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vyndree

őstag

válasz pcnet #1272 üzenetére

A "szőrös" betű ellen nem próbáltál még másik betűtípust választani? Nem hiszem hogy minden betű csúnya lenne rajta. Netezni (22") asztali gépen szoktam, ilyen pár colos tamagocsin meg se próbálom. :)

Ha Mo-n élsz és ide vagy beregisztrálva, akkor ha ide nem postázzák meg sem tudod venni. Mondhatni "hülyebiztos". Semmit nem kell tenned, csak kinézed a terméket, ha tetszik a termék és az ár akkor megveszed.
    Sokszor volt már nekem olyan, hogy nem jött meg időben a termék, írtam az eladónak és visszaküldte az árát, majd később megkaptam valahonnan. :) Legutóbb vettem egy 256GB-os USB pendrive-ot, másnap az eladó törölve lett, 7 nap múlva visszakaptam az ebay-től a termék árát (€15) és egy hétre rá megjött az áru is. A hátránya, hogy 1-2 hét a posta (volt hogy 3 munkanap alatt megjött), ha sürgős vedd meg boltban.
    Teljesen biztonságos, sokkal biztonságosabb mint a Vatera, efelől ne legyen kétséged. Ott már húztak le 18eFt-tal, nem küldte el az árut és polgári peren is elbuktam.

Új hozzászólás Aktív témák