Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pcnet

addikt

válasz agabe #1247 üzenetére

Nem várok tőle többet szerintem, csak a kijelzőt meglátva kicsit furi volt. Nem xaroztam le, ez ilyen, ahogy írod is 40 ezres cucctól nem várhat csodákat az ember. Nem is vagyok egy nagy geek, nem érdekel, hogy 1 vagy 1.2 GHz-en fut, nem tuningolom stb... HD2-t is inkább vissza állítom 575 mhz-re mert böngészni, hívást és SMS fogadni az is elég és cserébe kb 20% aksi időt kapok. A %os kijelzés nélkül is meg tudok lenni, csak fel dobtam a kérdést ha meg lehet oldani akkor hogyan. Nem fogom magam fejbe lőni ha 5%onkánt merül az aksi. Épp ma néztem 75%ig full töltöttséget jelöl, utána is csak egy apró kis csík esik ki a gyáriból. Ezzel csak azt akarom mondani, számomra nem egyértelmű a gyári kijelzés, mert 75%nál ugye 3/4éig kellene lenni az aksinak, de a gyári csak egy vékony csíkot vesz le, nem az indikátor 1/4-e tűnik el. Na de jó, én le zártam, nekem olyan mindegy, csak rá kérdeztem ha meg lehet oldani akkor hogy. Úgy ahogy mások is megkérdezték, hogy frissítés után miért 9 képkockával vesz videót, miért nincs főképernyő elforgatás vagy épp rezgő visszajelzés. Csak érdekelt. Ennyi! Részemről lezárva. Nem akartam ebből vitát. A gépet sem volt célom lexarozni (szerintem nem is tettem) csak megjegyeztem nekem nem jött be, DE barátkozunk és még bármi lehet. Lehet egy hét használat után már el sem adnám még dupla áron sem. Nem írtam le úgy hogy ki sem próbltam. Csak az első tapasztalataimat/észrevételeimet írtam meg. Bocs ha ezzel valakinek bele gyalogoltam a lelki világába. Egyáltalán nem volt szándékomban.

Vyndree: Kipróbáltam a widgetet, köszi. Az is 5%os lépcsőkben jelzi ki. Ebből gondolom, hogy ROM függő a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák