- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalyy
tag
Na megvan, DK rises: minimum fps: 11 avg: 13-16, max: 25 (persze ha felfele nezek
)
ROC: minimum: 27, avg: 32-35, max 37
MC4: kb ugyanaz mint a DK max par FPS-el tobb
Sports car challenge: avg 40+ max 47Amugy a jelentos laggmegszunes akkor kovetkezett be mikor csak kivancsisagbol az sd kartyara masoltam a jatekokat ott az alkalmazaskezeloben a gyari cuccal
Amit meg most se tudtam mukodesre birni ismeretlen okok miatt
... Nova 3, Gangstar rio
Na mit gondoltok? Realis vagy tobb kellene legyen?
Amugy melleklesen nem azert de az egesz rootolas is egy nagy warez szoval az egesz topikot be lehetne zarni, vagy tevedek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest