Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
válasz
fermacht1994 #4598 üzenetére
Nem régen kérdezte valaki, hogy milyen szét szedve vagy mi volt. Köszönjük!
-
beccyboy
aktív tag
válasz
dobolson #4595 üzenetére
Egyébként ics meg jb azért nincsen még erre a telefonra, mert nincsen egy sok szabadidővel rendelkező szakácsmester, aki ráhekkelné, vagy mindenképpen meg kell várni a gyárit, abból lehet majd főzni valamit.
Bocs a hülye kérdésért, csak el voltam kényeztetve, amikor Bladem volt. Arra van cm9 és 10 is. Igaz, hogy koránt sem tökéletesek, de léteznek. -
fermacht1994
aktív tag
[link]
Érdekes : -
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4591 üzenetére
A garancia megvonásán kívül más hátránya nincs. Ha neked alapból nincs garid, akkor mindegy.
mod: megelőztek
-
dobolson
senior tag
válasz
Mulderpapa #4591 üzenetére
Ha neked nincs gyári garid, akkor neked nem baj, mert ha nő a counter, veszik a gari. De akkor ez téged nem érint...
-
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4588 üzenetére
Próbáltál már nyomni neki egy wipe data/cache-t?
Egyébként, ha nem javul meg ettől sem, egy próbát megérne a cocore legújabb kernelének felrakása, ehhez root kell, majd a 2. method alapján felrakni, hogy ne pörgesse a countert. [link] -
dobolson
senior tag
válasz
Mulderpapa #4588 üzenetére
Basszus, most kipróbáltam csajom s2-én az Apex launchert, és az egy álom! Olyan szép folyamatos minden animáció, gördülékeny a rendszer, nagyon jó! Az általam használt Holo sehol sincs hozzá képest. De hát f*szom, csak 4.x-től lesz elérhető nekünk az Apex.
Mulderpapa
Ja, bocs, ezt nem neked szántam.
-
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4586 üzenetére
Akkor most az orosz rom van fenn? Rootolva van? Gyári, vagy TWRP recovery van?
-
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4583 üzenetére
Utánaolvasgattam kicsit... nem valószínű, hogy köze van a basabandhez. T-mobilos romot próbáltad már? Egyébként sima, vagy P-s verzió a tiéd?
-
Mulderpapa
aktív tag
Eredetileg gyári orosz rom volt rajta, addig nem is cseréltem le, amíg jó volt.
Előtte biztos nem volt rajta más, mert teljesen új volt a telefon.
A basebandet külön lehet cserélni?
Most legutóbb olyat csinált, hogy hívás közben elment a hang mindkét hangszórón. A zenelejátszó minden file-ra azt írja, hogy nem támogatott formátum és a teszt menüben sem indítja a teszt hangokat. Újraindítás után ismét működött minden.Addel: Szerviz kilőve, mert nem garis, javíttatni meg valószínűleg nem érné meg, így ha nem lesz jó, akkor eladom alkatrésznek.
-
vazzz
őstag
válasz
Mulderpapa #4580 üzenetére
Defy-nál volt olyan, hogy ha nem megfelelő volt a baseband, akkor galibát okozott. Ez tulajdonképpen a radio rész, ami felelt a hálózati beállításokért. Ha más országhoz/szolgáltatóhoz tartozó romokkal próbálkozol, lehet ütközés. Ettől függetlenül korántsem biztos, hogy ez a baj, lehet, hogy semmi köze a problémádhoz... ez csak egy tipp... Ha a custom romok felrakása után kezdődött a probléma, akkor én felraknám az eredeti romot, majd a gyári recovery alatt egy wipe data/cache-t nyomnék neki, hátha helyreáll a rend.
-
Addel
senior tag
válasz
Mulderpapa #4580 üzenetére
Húha, ilyet még nem láttam. Én szervizbe vinném a helyedben.
-
Mulderpapa
aktív tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy hívás közben, illetve bizonyos alkalmazások futtatásakor folyamatosan újraindul, vagy lefagy a telefon? Az első pár napban tökéletesen működött minden, addig nem is volt piszkálva semmilyen custom rommal.
Már az összes létező rommal, többféle kernellel kipróbáltam, de mindig ugyan az.
Legutóbb egy gyári romnál sikerült elcsípni egy "Kernel panic!" hibaüzenetet az egyik lefagyásnál. Alább látható egy kép róla. -
bnd00
csendes tag
Szevasztok S advance userek!
Azt észleltem a telónál, hogy amikor egy keményebb felületre hátára teszem, akkor fura zizzenő hangot ad ki. Ezt lehet úgy is reprodukálni, hogy finoman a hátlapot kopogtatom. Az alsó pólusán nincs ugyan ez a hang. Olyan mintha a fém alkatrészek (sim tartó, mem kari tartó) kilazultak volna ha kicsi ütés éri, akkor ezek rezegnek. Levettem a hátulját és így felületesen minden szikla szilárdan rögzül. (hátlapot levéve is reprodukálható a rövid zizegő/rezonáló hang.
A használatban nem befolyásol semmit, tudom nem kell kopogtatni s nem rezonál, de érdekel h nálatok is van e vagy csak az enyém ilyen?Üdv,A.
-
a man
tag
Egy alternatívát jelenthet a HD Widgets. Nekem eddig bevált.
-
vazzz
őstag
Azért egy pofont megérne az új Beautiful Widgets... anno megvettem, most totál megváltozott az egész, nem használható egy rakás skin, az animációk szaggatnak... rendesen elk@rták. Minden nap jön azóta valami frissítés, de k@ki az egész.
-
Shyciii
veterán
Istenem mit találtam a Play-en. Aki régóta itt van, az tán emlékszik, hogy miután megvettem a telót panaszkodtam, hogy a hívás felvétele után ha rögtön beleszólok, akkor nem hallják amit mondok. Kell várni 1-2mp-et, és csak utána lehet beleszólni. Bakker ez annyira ismert probléma, hogy erre van is program a Play-en Call Delay Patch néven.
A non plus ultra az, hogy az értékelések között van is egy Galaxy S Advance-es kolléga... -
vazzz
őstag
Freemail-nél a bejövő pop3.freemail.hu port:110.
Smtp nincs a freemail-nél, de ha van olyan e-mail címed, amely olyan szolgáltatónál van, ami rendelkezik smtp szerverrel, akkor állítsd be azokra az adatokra a kimenőt. Én pl. úgy csinálom, hogy kimenőnek megadom az otthoni t-home-os internetemhez kapott e-mail cím felhasználónevét és jelszavát, és a t-home-os kiszolgáló beállításokat, ami a mail.t-online.hu, és a port 25. Ez annyit tesz, hogy amikor e-mailt küldesz, akkor a másik szolgáltató smtp szerverének segítségével küldi el a levelet. Egyébként régebben úgy volt, hogy ha kimenőnek az smtp.freemail.hu-t állítottad be, akkor freemail-es e-mail címekre elküldte a levelet, máshová viszont nem. -
G4RWIN
tag
Sziasztok!
Freemail -t hogy kell beállítani a telefonon? pop3 nál és smtp nél mit adok meg? keresgéltem neten, de nem találtam, ill régi telóimon, azt irtam be hogy pop3.freemail.hu és smtp.freemail.hu de itt ezt nem fogadta el. porthoz beír vmit magától nemtudom, az jó-e.
bocsi nem értek hozzá. -
gusthy
veterán
válasz
goodboy007 #4556 üzenetére
Na ezért kell készülékbiztosítást kötni, szerintem azt a havi párszáz forintot megéri.
-
dobolson
senior tag
válasz
Pff, sajnálom! Én is azt mondom, hogy nem biztos, hogy érdemes kicseréltetned a kijelzőt, mert nem lesz olcsó... Annyit tehetsz, hogy megkérdezed, mennyi lenne az annyi. De szerintem is lenne kb 50k a csere.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Szívás, mert ennél is egyben van a kijelző az érintővel.
Ebay-en 28-30e Ft a legolcsóbb, plusz még a szerelés... Lehet érdemesebb lenne venni egy másikat, ezt pedig alkatrésznek eladni. -
goodboy007
senior tag
Valaki már járt Tré-nél, Samu-nál repedt kijelzős telefonnal? Ha igen, mit mondtak az árról?
Igen, leejtettem vagyis rosszabb. Melóhelyen a felső polcon volt, mert munka közben nem lehet nálam teló és ráraktam a felsőm és ahogy kivettem nagy lendülettel, a telefon kirepült alóla.
A kikapcs gomb előtt a fekete rész előtt a kijelzőből kitört egy jó 4-5 milis darab, meg 3 nagy repedéscsík fut keresztbe a kijelzőn.
A durva, hogy mindenhol reagál mindenre, szóval maga az üveg vagy plexi vagy mi ez, ami védi az érintőpanelt, az sínylette meg a dolgot, más baja nincs a készüléknek.Azért így is egy kisebb fajta szívroham lett rajtam úrrá, de mit csináljak, elb@sztam, visszacsinálni már nem tudom, nyilván nem fogok ezért egy új készüléket venni, mivel "csak" esztétikai baja lett.
Ezért is az első sor, hogy ne akarják mán kiszúrni a szemem azzal a dumával, hogy a telefon áráért kapok egy új kijelzőt, akkor inkább bukom a garit és megcsináltatom magánemberrel (már ha lehet kapni hozzá kijelzőt). -
Metal213
tag
Hali mindenkinek.
Ma lett tulajdonosa egy advance-nek! jó kis gép eddig
-
pody88
csendes tag
Először a grand x-et nézegettem, de az intel proci miatt inkább hanyagoltam.
A másik befolyásoló tényező, hogy a fehér Advance brutálisan jól néz ki! -
csorba23
tag
válasz
boxos23 #4537 üzenetére
Nekem Samsung van, de keresztlányom ZTE-t akar úgyhogy elmentünk T-be megnézni ZTE-t. Kb 1 órát nézegettem,nyomkodtam. Kamerája tetszik. Kijelzője picit nagyobb, felbontása is. Láthatóan élesebbek a betűk és az apró ikonok. Sebességben teljesen korrekt, érzésre picit talán a samu felett van de lehet csak az ICs miatt, nem tudom. Kinézetre nekem a samu sokkal jobban bejön. ZTE hátlapja gagyi műanyag hatást kelt. Összességében sztem egyiket sem fogod megbánni. Ha Bp közeli vagy, Allee-nem egymás mellett van kirakva a két telefon T-nél. Ja és a ZTE gombja is kapacitív,azzal nem tudod felébreszteni a telefont.A vissza gomb meg bal oldalt van asszem. Ezek nekem szokatlanok.
-
Shyciii
veterán
Pl Antutu CPU master, vagy Cpu for root users, SetCPU for root users stb.
Ezekkel meg lehet nézni, és módosítani. Persze sok módosítható nincs az alap gyári kernelben. És ahogy a nevük is mutatja, root jog kell hozzá.
Az optimális sok mindentől függ, pl hogy ki hogy használja a telóját, de azért vannak általánosítható dolgok, mint pl a governorok. Pl A Smartass, Smartassv2 ideális szokott lenni.
A governorok nevezzük azokat a cpu-hoz köthető beállítási paramétereket, amik szabályozzák a cpu működését. -
Shyciii
veterán
válasz
dobolson #4534 üzenetére
dobolson, Pantal
Az up threshold takarja azt a beállítást, hogy mekkora cpu terhelésen váltson feljebb a frekvenciában.
Jelen esetben ha a cpu terheltsége eléri a 95%-ot, akkor feljebb vált sebességben. Tehát ha 400MHz-en pörög a cpu épp, és eléri a 95%-os terheltséget, akkor felugrik a következik frekvenciaértékre.
Nekünk az alábbi értékeken ugrál: 200MHz, 400MHz, 800MHz, 1000MHz. -
boxos23
aktív tag
Hali
Szerintetek tényleg leveri a ZTE Grand X IN a Samung galaxy S advanced-et?
Most szeretnék telót venni és e kettő között variálok.
De ezt mondják hogy a ZTE jobb a saját topikában.Most ebben a topikban is meg kérdezem ? Melyik jobb? -
Shyciii
veterán
Nah megnéztem az alap cpu beállítását a telónak. Az egy dolog, hogy governor-t használ, mert mindegyik alapból azt válassza, de a gyári up threshold 95%-ra van állítva. Az anyja faxát a Samsungnak.
Kár hogy nincs custom rom a P-s verzióra. Azonnal váltanák. Bár sima kernel van, de valahogy nem szimpi az a CoCore kernel. -
Addel
senior tag
-
K e n y a
tag
válasz
jantnerl #4528 üzenetére
Szia!
Gondolom meg van adva az e-mail-eknél a két Gmail-es fiók?! Hosszan nyomsz a képernyőre, majd a felugró menünél az alkalmazásindítókra klikk--->E-mail klikk. Nekem itt (mivel be van állítva 2 e-mail cím) mindkettőt felajánlja külön-külön, persze meg kell ismételni a folyamatot, miután kiraktad az elsőt. Nagyából ennyi!
-
jantnerl
csendes tag
Sziasztok!
Feleségem most kapott egy Advance-t. Kellene egy kis segítség. Hogy lehet két különböző gmail-t kirakni widgetben? Mert neki akkor is csak az egyiket rakja ki ha 2 widgetet rak ki és seholsem lehet beállítani a másikat! Remélem érthető voltam
Előre is köszönjük a segítséget! -
Shyciii
veterán
válasz
Carline #4517 üzenetére
Carline
Nekem is P-s verzió van. Igazán nagy különbség nincs, csak ugye az NFC, de custom rom esetében úgy látszik kicsit másképp kell programozni.
gusthy
Valószínűleg el sem indul, mert a developer-ek is úgy írják, hogy I9070-re flashelhető, és hogy majd csinálnak a romukból NFC-s változatot (ha csinálnak...). Ha csak az NFC nem működne, akkor írnák, hogy flashelhető, és majd feature-ként beleraknák az NFC támogatást, de sajni ennél bonyolultabb a helyzet
RÁadásul ahogy olvastam a JetMOD fejlesztőjének egy írását, úgy néz ki, hogy ő jövő tavaszig nem fogja fejleszteni a JetMOD-ot, mert "más" dolga akadt, úgyhogy a P-s verzió egy ideig tuti nem lesz. A következő változatnál meg amúgyis a JB alapra fog építkezni, szal megint a P nélküli változat lesz előtérben... -
Carline
őstag
A digitális zoom, amit a programok csinálnak nagyjából csak annyi, hogy a teljes felbontással készült képből kivágja a zoomolás által látható képet és felnagyítja. Részletgazdagság ugyanannyi, vagy inkább kevesebb a szoftveres manipuláció miatt.
Az optikai zoom meg a felépítésénél fogva hiányzik az okostelefonokból. (lehet hogy van olyan amiben van, de olyan mint a fehér holló)
A Samsung adott ki pl. olyan fényképezőt (optikai zoomost) melynek a hátoldalán az LCD nem csak a fotók visszanézésére és menüben való beállításokra van, hanem egy komplett Android fut a gépben és az a kijelzője.
Android Galaxy Camera a neve és 4.1 JellyBeant futtat. -
Kran
csendes tag
Sziasztok, nekem két hete van meg a telefon. Eddig szépen teljesít, viszont a kamera alkalmazásnál nem tudok nagyítani. Csak a fókuszt teszi ide-oda. Más is találkozott ezzel?
-
Keem1
veterán
válasz
dobolson #4506 üzenetére
Az a vicc, hogy anno az Ace-em csinált ilyet, nem volt zavaró, kb. havonta egyszer előjött, kikapcs-bekapcs és megint elvolt egy hónapig. Remélem, ennél se lesz sűrűbb. Ezen a telón nov. 21 óta most jelentkezett először, de megint jó minden. Wifin van már dél óta, direkt beállítva egy idő után kikapcsolt képernyőnél lebont, de ahogy rátenyerelek a home gombra, már ugrik vissza a wifire.
Szerk: na az nekem szerencsére mindig megúszós volt, vagy 2x tapasztaltam
. Amúgy szerettem ám, minden hibái ellenére.
-
dobolson
senior tag
válasz
hunfefe #4512 üzenetére
Azt nem állítom, hogy nincsenek fagyások, mert eddig mindnél volt, ahány droiddal találkoztam. Nekem is volt egy-két alkalom, de tényleg csak ennyi a 4 hónap alatt. Szóval ilyen téren megbízható, és megbízhatóbb is, mint az átlag. Persze mások mást tapasztalnak, illetve volt egy-két felhasználó, akinek voltak gondjai, de azok hardveres gondok voltak, szerviz után javították és megjavult minden.
Szerintem nagyon is megér annyit. Nem egy gyenge vas és JB jön rá 1-2 hónapon belül. Elvileg januárról szólnak a hírek, de ugye mire hazánkba is elér, még késhet a dolog.
-
pody88
csendes tag
Aki hiányolja az állapotjelző ledet, az próbálja ki a noled alkalmazást, ami a kijelzőt használja led helyett, persze energiatakarékos formában, nem világít az egész.
-
dobolson
senior tag
válasz
Shyciii #4509 üzenetére
Jaja, ez jó ötlet. Így legalább az is kiderül úgy egyáltalán, hogy két különböző típus létezik a telefonból.
hunfele
Zenei fronton nagyon is jó a készülék. Mondom ezt úgy, hogy valami elbaxódott nálam pár napja, mert a zene akadozott, szaggatott lejátszás közben kikapcsolt képernyőnél. Factory reset lett belőle, most megint minden jó.
-
Shyciii
veterán
válasz
Carline #4493 üzenetére
Kicsit lemaradtam a fórum olvasásában, és most látom, hogy lett bevezető. Nagyon jó lett, gratula hozzá!
Annyit azért érdemes még belevenni, hogy a custom romok esetében mindenki figyeljen oda, hogy az adott rom támogatja-e minden Advance-t. Ugyanis meg kell különböztetni az I9070 és I9070P-t (NFC-s). Jelenleg egyetlen egy custom rom sem támogatja az I9070P-s verziót, még a JetMOD sem. Remélhetőleg ez a jövőben változni fog, de mindenesetre mielőtt bárki flashelni kezd, tájékozódjon a custom romot illetően, hogy jó-e az ő készülékére. -
hunfefe
tag
Sziasztok.Vásárlás elött állok.Kérdezném hogy mennyire megbízható a telefon,illetve mennyire jó zenei-leg?Azt jól látom hogy nincs állapot jelző led?Köszönöm elöre a segítséget.üdv.
-
Keem1
veterán
Nektek volt mar olyan, hogy a wifi spontan lebont 1-2 perc mulva? Persze ujrakapcsolodas utan is. Nekem csak ujrainditas segitett. Most jo.
-
dobolson
senior tag
Factory reset lett a zenelejátszási problémából, de legalább úgy tűnik, hogy ez megoldotta a gondot.
-
zoli669
tag
Köszönöm, mindenkinek a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- További aktív témák...
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Független Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB eladó!
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- Samsung Galaxy S25 512GB Navy Blue - SES.HU vásárlás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest