Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
CM10.1-ben megy a videórögzítés 3rd party kamera appokkal. (szerintem nem mindegyikkel)
-
Mui
tag
Most aztán végképp káosz van a fejemben. Olvasgatom én a hozzászólásokat, ami nem kvés, és az első hozzászólást is, de nem értem mit kéne tennem. Valaki tudna segíteni?
Pár hónapos telefon, Kiessel lett frissítve, és most semmi sem megy rendesen, leáll a gmail, internet, szaggatnak a videók, amikből még kilépni sem enged.
T-Mobilos készülék. Mit tegyek vele, hogy a gari is megmaradjon, de működjön is jól? -
Acef
addikt
válasz
Titmouse09 #24572 üzenetére
Csak: gyari vissza+sd formazas, odin-Magyar fuggetlen, gyarivissza+sd formazas. Így, és akar a T-vel ok, de garhoz a T-s telnek majd T-s rom kell.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én még csak ma csöppentem bele a témába, de már a sokadik vagy aki erről érdeklődik (forrófejűbbek meg már frissítettek helytelenül). Kis visszaolvasással megtalálod a frissítés helyes menetét.
---
Ahogy látom nem olyan friss az 1. hsz. (pl: JB már nem fejlesztés alatt van, hanem már kiadták). Ezért kérdezem, hogy van már mód arra, hogy az ott leírtnál egyszerűbb módon lehessen rootolni? Na meg gondolom a rootolt ROM flasheléséhez nem árt a factory reset, amivel bukom a csinin berendezett rendszerem, illetve még backupolnom is kell.
-
Gwom
tag
Üdv! Előre is elnézést az off-ért. Aki KIES-szel frissítette leírná a tapasztalatait? Vannak-e anomáliák, sebesség, RAM stb...?
-
pinnacle
nagyúr
Mitől lehet az, hogy néhány alkalmazás Pou, Subway Surfer, Where's My Mickey? ikonja eltűnik az asztalról újraindítás, kikapcsolás után.
-
Mui
tag
válasz
Stauffenberg #24584 üzenetére
Ez eddig oké, de ezek közül mi az amit csinálhatok, hogy garancia is megmaradjon?
-
Mui
tag
Ja, és amit mostanában csinál az az, hogy leáll a net, és a gmail is. Bezár, és elnézést kér. Valakinek ilyesmi? A net akkor áll le, mikor könyvjelzőbe lépek be, a gmail meg össze vissza.
-
kelemenbali9
csendes tag
A feladatkezelőből.
-
kelemenbali9
csendes tag
Sziasztok!
Van egy vodafonos Samsung Galaxy S Advance NFC-s (I9070P) készülékem . Mikor megjelent rá a Jelly Bean frissítés én lefrissítettem . Így utólag megbántam mert kissebbfajta laggot érzek a menürendszerben,s a hardverigényesebb alkalmazásoknál amik eddig GB alatt simán elfutottak.A gyári adatok visszaállítását a frissítés előtt és után is végrehajtottam. Hogyan lehetne a gyári roomot visszarakni rootolás nélkül???
-
törölt tag
Na csókolom...
Eltelt egy hét, megint itt vagyok.
1200 körüli olvasatlan hsz van, nem fogom visszaolvasni. Történt valami érdekes?
Hol hagytam abba?
Ja igen. Nyomtam egy unrootot a supersuban.
Senki ne tegyen ilyet, egyrészt úgy összekavarodtak a jogosultságok, hogy egy szimpla memkari1-belső tárhely-memkari2 kétszeres fájl áthelyezés (8gigás kariról 32-re váltottam) használhatatlan fájlokat eredményezett. Örültem neki a világvégén ahol se net, se gép nincs a közelben...
Másrészt "egyedi" lett az állapot.
Most csináltam egy mindent visszát, de az állapot továbbra is egyedi.
Jöhet az Odin, meg a repartos rom. -
csiszi91
csendes tag
Sziasztok!
Most fogok váltani androidra WP-ről. Sony dolgait ismertem, de Samsung téren le vagyok maradva.
Sony-val van csak tapasztalatom android készülékek terén.
Tehát: Ha szolgáltatónál ( T-nél ) veszem a telót akkor esetleg custom rom telepítéskor fog-e hátrány érni?
Garit nem akarom elveszteni.
Sonynál van ugye, hogy BL-t nem lehet nyitni szolgáltatós telónál, viszont a gari nem ugrik ha sikerül visszahúzni a gyári fw-t gariztatás előtt - Binary counterről olvastam hogy hardbricket okozhat szolgáltatósnál, de én nem nevezném a forrást megbízhatónak ahol olvastam, megerősítésre várok.Szivesen fogadok tutira menő leírásokat is. Számomra csak azért kellene custom rom, mert nem szimpatizálok a touchwizzel. ( egyenlőre
)
Segítséget előre is köszi!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mezcal #24568 üzenetére
Lehet csak túl fiatal a telefonom (2 napja vettem, T-Mobile) és még ezért nem vettem észre anomáliákat, de nálam semmi akadás, fagyás, lassulás. Most egy kifejezetten gyors mozgásokkal teli sportvideót néztem meg a Youtube kliensben, de semmi gondot nem észleltem.
Az enyém már gyárilag 4.1.2 JB-vel jött ki a dobozból.
---
De akkor én is kérdezek:
- Tudtok ajánlani valami használható billentyűzetet? Valamit ami nem kenegetős meg szótárakra építős (pl: Swype) és egy kicsit kevésbé gyökér, mint a Samsung sajátja (pl: kirakok egy vesszőt, de nem tűnik el a felugró ablak). A Nexus 7-esen a gyári 4.2 JB billentyűzetet használom ami teljesen jó, nem értem ebből a ROM-ból miért van kigyomlálva az eredeti Android keyboard. Az is bosszant, hogy fekvő módban olyan aprók a gombok. Azért az is fontos lenne, hogy ne keylogoljon, ne legyen internet elérése és ne lopja a személyes adataimat (pl: GO Keyboard szép és jó, de csak egy legális adathalász alkalmazás).
- Kamera felturbózására van valami módszer? A Motorola Defy esetében van több kamera hack is amivel mondjuk a JPEG tömörítési fok állítható. Persze nagyobb lesz a fájlméret, de sokkal szebb is vele a fotó. Amúgy csípem a kameráját a telefonnak, de hát én már csak ilyen maximalista vagyok.
Rootolok ha kell, ez nem okoz gondot.
-
Titmouse09
aktív tag
Még nem történt meg velem, mivel most akarom újrahúzni, csak szeretném tudni, hogy fenn áll-e ez a veszély, ha felrakom a magyar függetlent. Ha igen, akkor nekem jó a T-s JB is. (T-s vagyok és most "rosszul" felrakott Kies-es rendszerem van)
Még annyit, hogy a 2wipe, gyári vissza, belső sd formázás sorrendje mindegy? -
Acef
addikt
válasz
Titmouse09 #24569 üzenetére
nggabi repartos GB-je segít helyretenni.
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már volt ez a dolog írva, de egyszerűen képtelen vagyok megtalálni bármilyen keresővel.
Szóval olvastam itt régen, hogy van olyan eset, hogy hibás a CSC frissítés után. Ez a repartos GB-vel történhet meg, vagy a független magyar JB-vel?
Előre is köszi! -
Mezcal
addikt
Már én is kezdem feladni, eddig csalódás ez a telefon. Odinnal feltettem egy független romot, de már megint akad a videoknál. Vicc az egész.
-
Mui
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem T-mobilnál egy ilyen készüléket, de elkezdett befagyni, akadnak a videók, nem tudok sok mindent megnézni, mert befagy. Szoftvert Kiesen keresztül frissítettem 2.3.6-ról 4.1.2-re ha jól rémlik, de így is szar. Lehet vele valamit tenni? -
martin555
aktív tag
válasz
imi0424 #24501 üzenetére
és az meg miért van és mit tudok tenni, hogy ODIN-os flesselés (official rom-ra) wipe-olás, cache clear (gyári recoverym, van de titaniummal a dalvikot is tisztitottam MÉG MINIG AKADOZIK A YOUTUBE? grafikus chip miatt van (HW gyorsító?) valami bnchmarkkal nézzem meg vagy mi? pliz help
-
Kroni1
veterán
-
válasz
Szombó #24553 üzenetére
amiknél nem jó, azok vigyék el hozzáértőhöz, hogy tegye rendbe, mert valamit rosszul csináltak!
rengeteg embernél jól működik, szóval csak nem az új firmware a hiba forrása!
én is naponta kapok szoftverezésre telefonokat, amiket a tulajok állítólag megfelelően frissítettek, mégis jelentkeznek hibák, megcsinálom azokat, és furcsa módon elégedetten viszik el, és örömmel használják, szóval csak nem a gyártó és a firmware volt a hiba forrása... -
válasz
Szombó #24550 üzenetére
nincs mit javítani, a 4.1.2 jelly bean okés, akinél nem, ott nem megfelelően lett telepítve.
illik tiszta alapra felhúzni egy 2.3.6 -> 4.1.2 léptékű ugrást, és úgy nem is lesz gond!
ezerszer leírva már, de ha valaki nem veszi a fáradtságot, vagy nem ért hozzá eléggé, arról ne a gyártó tehessen már...
azt már csak halkan írom le, hogy a feleségemet minden munkanap a telefon ébreszti, t-mobile 4.1.2 jelly bean van az s advance készülékén, és sosem maradt még el az ébresztés! -
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Előfordult már másnál is hogy az ébresztő nem ébresztett?Na meg ez az új fw. tele van buggal. -
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Frissítést csináltam android 4.1.2 re.Sajnos nem látom a beállítások menüben a hívásbeállítások részt.Hol lehet elérni?A vez. nélk. hálózatok Egyéb beáll. után kellene látni de nincs ott.
Köszönöm. -
nLali
őstag
Kedves Advance tulajdonosok ! Köszönöm szépen a sok segítséget, amit itt kaptam. Remek telefont sikerült összehozni a leírások alapján. Külön köszönet Acefnek, a tisztított romért. Már más boldog tulajdonosa van a tel-nek. További jó ROMolást és fórumozást !
Üdv.: nLali -
Keem1
veterán
válasz
lehella #24535 üzenetére
Csak tippelek, de szerintem nem. Engem személy szerint az őrületbe is kergetne a folyamatos jelzés.
Magamból kiindulva: ha ott vagyok a telefon közelében, de nem tudom felvenni, attól még hallom/érzem (zsebben), tudom, hogy hívtak, majd visszahívom. Ha távol vagyok a telefontól hosszabb időre, úgyis az az első, ha ismét a kezemben van, hogy ránézek, történt-e valami érdemleges.
Lehet, ezért nem tették bele a fejlesztők se(na milyen a probléma levezetésem?
)
-
lehella
senior tag
Sziasztok. Nem fogadott hívásra belehet állítani gyárilag valamilyen jelzést? Smsre megtaláltam de hívásra sajna nem ;-) JB-em van.
-
kelekyle
őstag
válasz
Imi1981 #24530 üzenetére
Feltudsz pakolni kernelt, szoftvert mindent. Nem kell nyitogatnod semmit. Rootolni kell de JBhez egy csomagot letöltesz és futtatod a telefonon gyári recoval és már rootolva is van.
Igen, ajánlom a CoCore kernelt, eléggé megnöveli a teljesítményt és nekem az akksi időmet is növelte. -
Imi1981
veterán
válasz
kelekyle #24529 üzenetére
Á kösz !Még annyit akarok érdeklődni ,hogy a samsungnál is zárt bootloaderesek a szolgáltatós telefonok?Nekem most sony ericsson-om van és ott így van,csak a gyári függetlenen lehet bootloadert nyitni és így kernelt cserélni ,procit húzni stb.Itt hogy van ? És érdemes egyáltalán procit húzni?Előnyhöz jutok vele játékoknál és erőigényesebb alakalmazásoknál ?Bocs a sok kérdésért .
-
Imi1981
veterán
válasz
kelekyle #24526 üzenetére
Ja már megvannak a végtelen cuccok
.A grafika szerintem simán jó mediumon,mostani telómon szerintem a leggyengébben van és még így is tetszik,csak nagyon kicsi a kijelző,a4-es kijelző szerintem már pont jó lesz mindenre .Amúgy milyen rom van rajta gb,ics vagy jb ?A mostani telómon inkább a gb a tuti játékoknál de azért ics-n is mennek ,de ott már vannak laggolások.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Sziasztok ! Az érdekelne hogy ezeket a játékokat viszi e ez a teló : real racing 3 , nova3 , shadowgun és esetleg az ace combat ? Kösz a választ előre is !
-
Kroni1
veterán
Help légyszi!
A root es a cocore 6.8 ep twrp zipeket felmasoltam az sd-re. Rootolas utan kell ugye a kernelt installálni, de hogy lehet a twrp-be belépni? Thx!
-
beccyboy
aktív tag
válasz
dredjudge84 #24511 üzenetére
Xda-n van leírás, hogy tudod megcserélni a belső sd-t és a külső sd-t. Keress vissza itt, vannak tapasztalatok.
-
jantnerl
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott olyannal, hogy eltűntek a telefonszámai???
Nekem a SIM kártyáról tűntek el a feleségemnek meg a Telefon memóriából.
Ez esetben lehet tenni valamit? Köszönöm a válaszokat! -
Mezcal
addikt
Hogy lehet használni a screenshotot?
-
dredjudge84
őstag
Szisztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy, hogyan lehet sd kártyára átmásolni, egy telepített app data részét? Mert azt ugye alapból, a belső memóriába teszi, és az elég sovány.
-
Acef
addikt
válasz
unknownerror #24509 üzenetére
Hi!
Az Fmod.. a rendszert illetően stock, csak takarított, optimalizált.
Nálam nem volt semmi probléma, és más sem jelezte (55-60-an kérték/használják.-Legutóbb mit telepítettél, vagy frissítettél?
-Esetleg egy ROM újrahúzás, előtte gyári vissza +sd formázással?
-Esetleg vissza Cocore6.2? -
unknownerror
tag
Üdv!
Problémám akadt, most nincs időm visszaolvasni, hogy másnál is előfordult volna ilyen.
Acef fmodja volt fennt, cocore 6.0-val, mondhatni régóta.Pár napja netes rádiót hallgattam(digitally imported app), és egyszercsak megállt a zene. Gondoltam elment a net, vártam. Aztán ránéztem, nem működik az érintőpanel, csak a fizikai gombokra reagált. Hosszan bekapcsológombbal reset, utána működik. De egy idő után megint csinálta a mókáját, de csak zenélés közben. Gondoltam, akkor app,rom, visszatettem a t-set, 6.8as cc-ral. Dettó. Egyedül factory reset nem volt, mindent mást megcsináltam.
Ez másnál is előjött már? Vagy milyen app tudja befolyásolni az érintőrészt? A rádió appnak ahogy néztem, nincs joga a rendszereszközökkel babrálni, csak hálózati komm,telefonhívások,usb háttértár írás,alvás akadályozás. Rootolva van, szóval gondolom szoftveresen valami letiltja, vagy fogalmam nincs. Később kipróbálom root nélkül. Látom, hogy az értesítési sávban villognak a cuccok, kikapcsolóval kitudom kapcsolni, szóval nem fagy, de feloldani már tudom húzással. Jah, appot,frissítést, semmit nem telepítettem rá, egyszercsak elkezdte ezt csinálni.
-
Mezcal
addikt
Akinek ugyanúgy szaggatott a videoknál T-s Rom alatt, nálam az odinnal felrakott független rom vált be, azóta megszűnt az akadás.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Már egy idelye szemezgetek a telóval mert nagyon tetszik,szerintem nagyon szép és hardverileg is elég jónak tűnik.Az érdekelne hogy ezeket a játékokat viszi e : real racing 3 , nova3 , shadowgun és esetleg az ace combat .Most sony ericsson live with walkmanom van és az a első hármat simán viszi gb-n,ics-n is elmennek de ott már nem annyirra folyékonyan,csak nekem már kicsi az a teló és ez meg több dologban is megfogott ,amoled ,2 mag .768 ram stb .Meg persze külsőre is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Revolut
- Philips LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Milyen alaplapot vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb 1 év garancia
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest