- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Monitor hiba topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
válasz
zharkanyi #31302 üzenetére
Néhány napja siránkoztam én is itt a fórumon mert én is hasonlóan jártam mint te. A készülék decemberben lenne 1 éves és ráadásul a 256 Gb-verzió,de úgy döntöttem,hogy nem javíttatom meg,meghírdettem és fájdalmas búcsút veszek tőle ha elviszik mert nagyon szerettem. Helyette vettem is egy Huawei P30 prot amit idág nem bántam meg,sok mindenben alázza az S9+t,persze azért nem mindenben de idáig jó kis telefonnak tűnik. Reméljük Trump bácsinak is beadják a gyógyszet és akkor tényleg semmi gond nem lesz vele.
-
csorbajeno
veterán
válasz
zharkanyi #21347 üzenetére
A Telenor először csak a Huawei es Samsung csúcsmobiljaira adja ki a VoLTE-t, így az SMS nem a J5-re, hanem az S9-re vonatkozik. Viszont van a Telenornak egy olyan bogara, hogy csak a PAN romos telefonok látják és csak valamikor később fog ez kiterjedni a független(XEH) romos készülékekre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest