- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
sziasztok! most vettem a telót, originál lefóliázott, s9 magyar garis
rögtön az első bekapcsolásnál azt irta ki hogy lassú töltés és és az eredeti gyári adaptert használjam
természetesen azt használom.sikerült egy hibás készüléket kifognom
??
-
Judee
csendes tag
Ha a VoLTE be van kapcsolva, nálatok működik a hívásértesítő (pl. ha foglalt vagyok és közben hívnak, nem fogadott hívásról). Nekem ki kellett kapcsolni, hogy kapjak értesítést
Telekom. szűz Rom)
-
tothl
addikt
Most jött egy frissítés. Bcs9. Remélem megoldja a legutóbb beköszönt merülés problémát.
-
proly01
őstag
Valami nagyon el van csúszva ebben az első 9 esben az tuti. Lehet csak nekem. De rengeteg anomaliaja van a telefonnak. Ami egyre jobban idegesít. Este pl. 3 percel elalvás előtt húztam le a töltőről 100% on reggelre 8 óra alatt 76 % ra merült. Aku infoban semmi.Csak a szokásos cella készenlétben leg android rendszer stb. Jó lenne ha fixalnank valamit mert ez hogy 2 szer kell tölteni 1 nap kicsit necces.
-
Maxxy10
addikt
Van olyan aki még nem kapta meg a februári frissítést?
-
-
kiskeni
aktív tag
válasz
kelly416 #24174 üzenetére
Ennyi erőből komolyan mondom függesszék fel GDPR-ra hivatkozva Magyarósi Csaba csatornáját is xD Hádenamá ő videózik mely során képi- és hanganyagot is készít az utcán levő emberekről... EZ ROSSZ
Meg ennyi erőből az összes ilyesmi dolgot pucolják le az internetről.
GDPR, az... Még ha nem politikusok hozták volna létre ezt -.- Igen, én nem igazán értek egyet jelen formájában ezzel a dologgal, mert lehet(ne) a GDPR hasznos, de így kétséges, hogy az. -
Coc@s
őstag
Sziasztok!
Anno a hivatalos frissítés előtt magam frissítettem a T-s de független S9+DS-t XEU-s szoftverrel.
Azóta nem jött OTA semmilyen frissítés, így a sanfirm-el rákerestem és találtam (auto módban) frissítést, amit le is töltöttem, majd a megfelelő - az összefoglalókban leírt módon - rá akartam tolni a készülékre.
Az azonban a bootloader (? - nem jegyeztem meg pontosan) sornál piros hibaüzenettel megállt.
Újraindítottam a telefont és még egyszer megpróbáltam, a jelenség ugyanaz, így feladtam a dolgot.Szerintetek mi lehet a baj, illetve mi lehet a megoldás?
Utánagondolva az elképzelhető, hogy a korábbi frissítéskor az ODIN-nál esetleg rossz fájlt tallózhattam be?
Az akkori frissítéskor nem volt WIPE a frissítéskor, hanem az új szoftverrel minden alkalmazás, adat, beállítás megmaradt. -
lacuska74
tag
Tudtok valahonnan letölthető hívásrögzítőt?
Acr, stb nem működik rendesen, nem hallom a másik felet.
Tudom március 1 től az új Gdpr miatt szigorítottak, de szeretnék olyat ami jól működik. -
dvarw.mtl
tag
válasz
csorbajeno #24167 üzenetére
Bixby S10-en.
-
viewdetails
addikt
válasz
dvarw.mtl #24165 üzenetére
Nem ártana. Adtam neki egy esélyt az elmúlt napokban (igazából arra voltam kíváncsi hogy mennyit eszik az Assistant*) és átváltottam rá de szegény annyira ostoba... remélem valamit kezdenek vele, mert ez így S-Voice.
* az Assistant a Pixelekben egy dedikált chipet használ hangérzékelésre, amitől DeepSleep-be mehet a telefon. A Samsungban is van hasonló chip, de nem egyértelmű, hogy használatba veszi-e az Assistant.
-
embe
nagyúr
Így van. Konkrétan azt akartam mondani, hogy tudtommal a Dominó csomagok kivételével mindenkinek működik, bekapcsolják a VoLTE szolgáltatást.. A Dominócsomagosoknak meg folyamatosan kapcsolják be.
No persze ehhez olyan készülék is kell ami tudja kezelni. Illetve egy időben arról is szó volt, hogy a régi simek nem alkalmasak erre.samu74 : nekem a YT alkalmazás futtatása közben simán látszik a hangerő csúszka.
-
malna88
tag
-
.Szaki.
addikt
Igen, erre magam is rájöttem, köszönöm!
Csak kényelmesebb lenne ha nem kéne hozzátenni.
Na meg helyből teljesen illogikus. Ha Fahrenheitben lenne megadva mindenhol, akkor jogos lenne, de ha ébresztéskor tudja Bixby, hogy Celsiusban kell megadnia a mai várható hőmérsékletet, a főképernyőn található widget is tudja és a Bixby menün belül a kártyán is a helyes mértékegység szerepel, akkor nem értem, hogy mi alapján gondolja azt, hogy ha szóban kérdem, akkor Fahrenheitben vagyok kíváncsi az adatra.
-
.Szaki.
addikt
Megkérdeztem Bixby-t, hogy milyen idő várható ma. A válasz: A legmagasabb 62°, a legalacsonyabb 42°. A kártyán és a főoldalon a megfelelő hőmérsékletet írja ki, csak a válasz volt helytelen. Belehet ezt valahol állítani, hogy ha szóban kérdezem, akkor lehetőleg ne Fahrenheitben adja meg a kért adatot?
-
e-newsee
addikt
Nekem egyik kártyám céges Telekom, a másik saját domino. XEH rom, VoLTE bekapcsolva. Ha a cégesről hívok, akkor visszavált H+-ra, ha a sajátról, akkor eltűnik a sebességjel, tehát sima 2G lesz.
utóbbi esetben nem is tudok speedtestet csinálni.
Ha a cégesről hívok, akkor tudok speedtestet, de így csak 6mbit lesz a letöltés. Előfordulhat, hogy a céges előfizun nincs VoLTE? -
kelly416
veterán
válasz
dvarw.mtl #24131 üzenetére
Én aliról vettem, de most linkelni nem tudok sajna. Szerintem egyébként régebb linkeltem, próbálj meg rám keresni. Olyan sokat nem pampogtam itt még eddig.
Nem, eddig nem linkeltem, ez meg hátha nem bukik ki, hogy ilyeneket keresgélek munkaidőben. Hátlapi carbon fólia.
-
Maxxy10
addikt
Bocsánat azt is írnom kellet volna
Londonról van szó -
csorbajeno
veterán
válasz
TheMajor66 #24141 üzenetére
Gondolkozom, de te nem olvastad figyelmesen. A sima S9 volt az összehasonlításban, te pedig az S9+ adatait írtad.
-
kiskeni
aktív tag
-
TheMajor66
tag
válasz
csorbajeno #24132 üzenetére
Gondolkozz kicsit...
Samsung Galaxy S7 edge: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm
Samsung Galaxy S9+ : 158.1 x 73.8 x 8.5 mmTehát az S9+ hosszabb, szélesebb és vastagabb, egy szóval: NAGYOBB.
-
mSchumi87
senior tag
Hasznal valaki Samsung pay vagy Google pay-t?
-
Van valami hir, hogy mikor lesz android 9.0-ra a Godlock-badlock?
-
cokemont
újonc
Sziasztok,,
A beállításokból eltűnt a 4K videofelvétel lehetőség.
Esetleg valami infó? -
Chrys_
addikt
Van egykezes használathoz beállítás, ha nagyon szükséges, útközben én is szoktam használni S9+-n.
-
Sungoo
addikt
válasz
csorbajeno #24132 üzenetére
Csak annak 5,5" volt a panel.
Könnyebb átérni, mint a 6 felettieket.
-
-
dvarw.mtl
tag
válasz
csorbajeno #24123 üzenetére
4k 60fps videót még oreon se lehetett, az összes többi felbontást most is lehet.
-
PACSA75
őstag
válasz
csorbajeno #24121 üzenetére
Ezt eddig még nem próbáltam, tetszik, csak így tovább.
-
embe
nagyúr
válasz
Dzsana #24084 üzenetére
Nekem is benne volt a kosárban az S9+, de nagynak találtam.
S7-et cseréltem Nokia 7Plus-ra. A Nokia nem jött be. A mérte, az oldalaránya sem.
Most a sima S9-et rendesen kicsinek találom a Nokia után. De a MM-ban megforgattam az S9+ -t, de azt én is full kétkezes telónak találtam. -
csorbajeno
veterán
válasz
Dzsana #24084 üzenetére
Ha valóban nagynak erzed, akkor javaslom az egykezes módot, illetve 2 opció bekapcsolását. Az egyik a kezdőképernyőn ez érzesítési sáv egyszerű elérése, a másik a Beállítások->Speciális funkciók-> Értesítési sáv megnyitása az ujjlenyomat olvasóval. Ugyanitt találod az egykezes üzemmód kapcsolóját is.
-
embe
nagyúr
Na ma vettem az Euronicsban egy ilyen Samsung fóliát.
Amíg megjön az Aliról az UV-s fólia addig jó. majd kiderül mennyire.Nekem egy Sandisk Extreme Pro 64GB-os kártya van a telóban, de nekem is a belső tárhelyre vesz fel 4K videókat.
-
kiskeni
aktív tag
Javaslom, hogy mindenképp használj tokot, ha mész valamerre. Otthon nem kell, de amúgy használj. Otthonra vegyél fóliát a hátlapra, avagy "skin-t" innen: https://dbrand.com/ - minőségi cuccaik vannak és cirka 4600Ft-ból (+-pár száz?) meg is van. Nekem pl tetszik is, szép nagy kínálatuk van, tervezek tőlük én is vásárolni. Otthonra ez bőven elég, hogy megvédd a hátulját és hogy ne legyen csúszós a kezedben, ráadásul szerintem javít is a telefon küllemén ez. Én Hyperblack Titanium skin-t fogok majd venni, ha arra kerül a sor és végre megszabadulok itthon legalább a toktól
-
nyesix
senior tag
a Samsung Health tud olyat, hogy ha biciklizek, akkor rögzíti térképen az útvonalat? Nem találtam rajta ilyen beállítást.
-
válasz
PedroPascal #24111 üzenetére
Hát ja, csak nehogy leejtsd egy köre 😁
-
kelly416
veterán
A8-on attól megkarcolódik a hátlapi üveg, hogy ránézek, így ezen nem is mertem kockáztatni, vettem carbon mintás fóliát hátlapra. Kiváló kompromisszum szerintem. Nem csúnya, nem megy alá a por, nem vastagítja a telefont, sőt. Még kevésbé csúszós, mint előtte. De ez csak egy tipp.
-
Rinocerosz
őstag
Szerintem igen
Nekem a hátsó üvegek mindíg karcolódtak.. az s7-es is a kezdetektől tok fólia és valahogy megkarcolódott a háta jó mondjuk mikro karc mert csak akkor lehet látni ha a fényben megcsillan..
De ugyan ez van az s9+ al most, megvettem ezt a clear view tokot rajta van kezdettől és a hátoldalán szintén mikro karc.. nem értem, hogy mi az a piszok ami be tud jutni alá..
Talán ha a hátoldalára is raknál fóliát az segítene.
(Én is nagyon örülök, hogy a Vodas kisasszony leszedte a hátsó fóliát) -
Aryon87
félisten
válasz
alcapone386 #24085 üzenetére
Be lehet allitani hogy kijelzon a lehuzas gesztus lehuzza az ertseitesi savot, igy nem kell nyujtozkodni erte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest