-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
Megjött az augusztusi frissítés Telenor S9+ra
-
aldork
csendes tag
válasz
garasdezso #10379 üzenetére
Köszönöm mindenki válaszát! Igen, be van kapcsolva amit mondasz, emellett is csinálja... Valakinek van még egyéb ötlete esetleg?
-
|AP|
veterán
válasz
Teal'C #10391 üzenetére
ez csak kötözködés, de ha tökéletes, akkor miért használtál több darabot is?
Viccet félretéve: én szívesen megállapodnék már egy végleges megoldásnál, de még nem találtam meg
Most egy ilyen van fent, nem rossz (volt már sokkal rosszabb üveg is rajta), de a széleinél már megy alá a por, nem tapad rendesen...#10393 mSchumi87: [link]
-
mSchumi87
senior tag
4000mAh akut a nepnek minden kovetkezo Galaxy telefonnal
Nem ertem hogy van nektek S9nel tobb mint 5ora SOT.
Tudtok ajanlani USB kabelt az eredeti helyet ami tudd mindent tehat gyors toltest stb mert az aliexpresek pl Odin fel se ismeri a telefon csak az eredeti kabellel
-
crue
őstag
Érdekességképpen megosztom veletek, hogy az alábbi dell laptop dokkoló teljesen jól működik az S9-cel. HDMI-t és USB-ket próbáltam ki, valamint gyorstölti is a telefont. A megjelenítőre mobil képet ad. [link]
-
|AP|
veterán
Xprotector üveg (dome glass alternatíva)
Valaki próbálta már?
Mondjuk nem olcsó, ennyiért már dome glass is van itt-ott... -
csorbajeno
veterán
-
csorbajeno
veterán
Szerintem próbáld ki a Smart Switch appal. Azzal iOS-ről is költözhetsz.
-
jksx
senior tag
válasz
csorbajeno #10373 üzenetére
Köszi az infót!
Sajnos mostanában nem járok Debrecen környékén.
Közben találtam egy használati útmutatót a DEX-hez és abban azt írják, hogy gond lehet némelyik telefontokkal, ezért a használathoz vegyük le. Hát nem tudom, hogy a DEX fejlesztői látták-e, találkoztak e a Samsung gyári ütésálló brutál tokjával, de azt nem lehet csak úgy lekapdosni a telefonról csak a DEX használata alkalmából. Így keresnem kell egy boltot ahol ki lehet próbálni megvétel előtt.
Üdv. -
S9
tag
Csak vihetem vissza
Most vettem észre hogy beázott -
S9
tag
Na majdnem visszavittem az ujjlenyomat olvaso csere után a telefont mert már este behalt.
Azt irta hogy hibát észlelt az ujjlenyomat olvasó inditsam ujra a telefont.
Csináltam egy Wipe Cache üritést és megjavult.
Mikor hazahoztam viz alá raktam hogy még vízállo e
Lehet a vizcsepp érzékelő miatt hülyülhetett be? -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Segitségre lenne szükségem.
OSX-rol miképpen lehetséges Androidra visszahozni az üzeneteket? -
SAABPEPE
tag
Ha telefont szeretnék venni Samsung S9+ vegyek vagy inkább már Samsung Note 9-et ?
-
-
aldork
csendes tag
Üdv mindenki!
Olyan problémába ütközök, amikor próbálom frissíteni az alkalmazásokat, hogy amíg fel van oldva, addig mennek a letöltések, de ha lezárom, nem tölt valamiért...
-
csorbajeno
veterán
A gyári toknak illene együttműködni a gyári kiegészítővel...egyébként szerintem simán belemegy még azzal a tokkal is, enged annyit a DexPad. A Hyperknit és Clear cover tokokkal a Dex csatlakozója meg sem moszdul és ahogy fentebb írták is még az is enged egy kicsit. De ha debreceni vagy a környéki vagy, akkor kipróbálhatod
-
S9
tag
Visszakaptam a telefont az ujjlenyomat olvaso hiba javitva
És kicserélték a komplett kijelzöt aksival és keretttel együtt.
Aztmondták az is szar volt mert vibrált.
Én észre sem vettem. -
jksx
senior tag
válasz
Zsolaf #10367 üzenetére
Köszi.
Nekem gyári "ütésálló" tokom van. Elég vastag a hátlap felőli rész (na meg a többi része).
Ezért kérdeztem, hogy a DEX-re csatlakoztatva nem fog-e feszülni a csatlakozó a tok miatt.
Ezt a tokot nem lehet csak egy mozdulattal leszedni a telefonról, tok nélkül meg nem szívesen használnám. -
jksx
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek DEX padot S9+ telefonnal úgy, hogy a telón rajta van a védőtok?
Kerestem volna videót, vagy bemutatót ahol látszik, hogyha a telefon tokban van, akkor rá lehet-e csatlakoztatni tokkal együtt, vagy le kell venni róla a tokot? -
válasz
csorbajeno #10362 üzenetére
😁😉
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
csorbajeno #10362 üzenetére
Milyen fóliát használsz? Nekem most ment tönkre a 2. samsungos, kellene valamit vennem. Van olyan fólia vagy edzett üveg ami vízálló? Tehát lemeríthetem víz alá és nem megy alá a víz?
-
csorbajeno
veterán
-
clizer
tag
Sziasztok!
Holnapi napon megyek az S9-ért, érdeklődni szeretnék szerintetek mi nyújt jó védelmet a telefonnak?
S7 Edge-emre nem igazán találtam korábban kijelzőre jó védelmet az íveltsége miatt, ez nem tudom mennyire igaz az S9-nél.
Szilikontok párti voltam mindigis, de ha az nagyobb védelmet nyújtana, nem határolódom el a kinyithatós tokoktól sem. -
csorbajeno
veterán
válasz
szabochris #10358 üzenetére
Ezt jól megbeszéltétek
-
szabochris
aktív tag
válasz
garasdezso #10357 üzenetére
???
-
garasdezso
kezdő
válasz
szabochris #10356 üzenetére
-
-
kisbodza
tag
válasz
csorbajeno #10317 üzenetére
Na megtaláltam, Auto speaker a neve az appnak, ami az automatikus kihangosítást kezeli. 😊
-
törölt tag
válasz
garasdezso #10353 üzenetére
Én ráérek.
-
törölt tag
válasz
garasdezso #10351 üzenetére
Viszont akkor nincs edge panelem, nekem meg onnan indul a fényképező.
-
garasdezso
kezdő
Ha gyorsan akarok fekvő módban fotózni, videózni azzal kezdem hogy elfordítom a telót aztán indítom a kamera appot gyors gombbal így egyből fekvő módban indul az app.
-
Smart videó rotate and flip-rotator and flipper.
Minőségén nem ront, gyorsan megvan, én meg is csináltam.
-
Van olyan progi, ami ingyenes, es csak siman elforditja a videót? Nem ront a minosegen, es működik is?
-
Macskasy
tag
Landscapeben akkor mutatja nállam jól a videókat ha bal oldalra néz a telefon alja.
Próbáljátok ki hátha -
válasz
Tiger. #10333 üzenetére
Nálam ugyanez előjön időnként, tegnap is pl. 5 videóból egy valamiért portré lett, miközben landscape-ben vettem fel... Mindig akkor történik, amikor gyorsindítás után rögtön rányomok a felvételre. De basszus, ez lenne a gyorsindítás lényege, nem az, hogy még várjak arra, hogy a csodás mesterséges intelligencia kitalálja, milyen módban van a telefon.
-
válasz
Teal'C #10325 üzenetére
Elhagytam Siófokot, koroshegy felé mentem. Erre ra vitt egy körforgalomra, majd onnan ra iranyitott az autópályára. Mikor lementem rola, akkor izzitottam az igot az 5sen, ugyan arra a részre terve jobbra kelett volna tartani, erdekes utana a Google is ugy mutatta, de akkor nem!
-
Arminnn
csendes tag
Hello
Hol lehet beregisztrálni a mobilt a +1év garihoz? -
Teal'C
veterán
válasz
Tiger. #10323 üzenetére
Engem 2x levitt és vissza is hozott Siófokról. Kicsit bővebben? Ofline vagy Online térképpel használtad volt közben net?
A hőmérsékletre meg: kapcsolj klímát az ablakra de az elejétől kezdve, a forró a telefonra nehogy rákapcsold mert elrepedhet a hátlap a hirtelen hidegtől. Volt már rá példa és az uriember itt szitkozódott hogy mekkora szar a Samsung.
-
Ma mikor jöttem haza Siófokrol, használtam a Gps-t normális, hogy 44fokos a telefon? Ja Google térkép 1-esre vizsgázott.
-
CivicEsi
senior tag
Kedves S9+ tulajok.
Használ esetleg valaki ilyet ?
Érdekelne a tapasztalat, illetve esetleg, hogy tokkal használja-e valaki? -
kisbodza
tag
válasz
csorbajeno #10317 üzenetére
Ok, keresgéltem már, de sajna eddig nem találtam, azért írtam ide, hátha valaki már rátalált. 😊
-
kisbodza
tag
válasz
Teal'C #10318 üzenetére
Ez olyan, mint amikor veszel egy autót elektromos ablakemelővel, ami tetszik, mert egyszerűbb, kényelmesebb, aztán veszel egy másik kocsit (jó drágán), de kézzel tekered az ablakot. Nem tragédia, ha nem tudja egy csúcskészülék, el leszek nélküle, de gondoltam hátha valakit már zavart és megoldotta valahogy.
-
csorbajeno
veterán
válasz
kisbodza #10315 üzenetére
Félre ne érts, én nem szeretnem ezt, mert én gyakran elemelem a fülemtől és nem szeretném, hogy akkor hangosra váltson, de van az a körülmény, amikor én is látom értelmét. Sajnos ezzel együtt is csak azt tudom mondani, amit mások is írtak, hogy nézz szét a Play áruházban. Szerintem magátol nem tudja ezt a telefon, de talán a natur android sem.
-
törölt tag
válasz
Laposelemer #10286 üzenetére
Azt hiszem valahol azt írták, hogy 4 óra az időkorlát, utána újra fel kell oldani.
-
kisbodza
tag
válasz
csorbajeno #10299 üzenetére
Úgy alapból, hogy van ilyen beállítási lehetőség, még az 550-en is. Most néztem meg a kollégámét a Beállítások/Telefon/Hang átirányítása menüben van.
-
válasz
Dr. Venkman #10310 üzenetére
Igen, ez a 3 van.
-
tothl
addikt
Hdr alapbol csak 4k-n van, ahhoz a dragabbik netflix elofizetes kell.
-
-
Dr. Venkman
tag
A Premium, UHD-s előfizetést mutatja az Account infonál. Amúgy ez érdekes, mert Ipaden fizettem elő Itunesból, ahol ez, a legnagyobb csomag 3290 Ft-os áron van, a HD csomag meg 2690. Meg van egy SD 2000 ft körüli árért. Mindhárom olcsóbb mintha simán, bankkártyával regisztráltam volna. Ez valami Appleös kedvezmény lehet talán. Nem tudom.
Olvastam arról is, hogy a Netflix szeretne bevezetni egy új, még drágább csomagot, és csak abban lenne HDR opció. De nem látom, hogy megtörtént volna, mert csak ezt a három előfizetési plant mutatja egyelőre. -
válasz
Dr. Venkman #10308 üzenetére
Nálam biztos működik, mert amikor kilépek a filmből, szemmel láthatóan változik a fényerő a mobilon (a kontraszttal együtt), és mint írtam, tényleg jól néz ki. Még egy dolog eszembe jutott, ami számíthat. Melyik előfizetésed van Netflixre? Nekem a legfrissebb a 12 eurós.
-
Dr. Venkman
tag
Megpróbáltam, sajnos ugyanolyan. Úgy tudnám leírni a netflixes képet, mintha nagyon alacsony fényerőn látnék sötétes, tompa képet a HDR anyagoknál. Amikor a Youtube appba belépek akkor automatikusan nagyobb fényerőre kapcsol a telefon, ha pedig ottani HDR videót játszok le akkor még nagyobb fényerőt és színdinamikát látok. A netflix appban pedig semmi ilyesmit. Nyilván olyat eredményt nem is várok mint a youtubeon a tévégyártók sample videói, de nálad (és a letöltött anyagban nálam is) működik, az appból közvetlenül meg nem. Próbáltam manuálisan felnyomni a fényerőt max. közelébe, úgy egy fokkal jobb a kép, de még úgy sem olyan mint mondjuk az MX playerben normál beállításon. Nem értem.
-
_Flood_
aktív tag
válasz
csorbajeno #10304 üzenetére
Értem én, de hidd el a kislányom hangosabban sír mint a telefon jelez.😀
-
_Flood_
aktív tag
A bébiőr funkciónak mi az értelme? Bekapcsolom, és ha sírást érzékel elkezd rezegni. Akkor lenne értelme ha egy másik telefon riasztana, de nem.
Csak naplózza a gyereksírast, tök jó de minek? -
válasz
Dr. Venkman #10295 üzenetére
Esetleg amit még el tudom képzelni (láttam már ilyet), hogy számíthat a telefon nyelve is. Nekem angolra van állítva, esetleg az megérhet egy próbát (amennyiben neked nem angol).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged