Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosh87
tag
Nekem az aksi üzemidővel vannak gondjaim. Van, hogy teljesen jól bírja, egész nap használom és 5 vagy több óra kijelzőidőt tud, és van, hogy alig használom (2 óra kijelzőidő) és már tölteni kell. Ugyanazokat az appokat használom mindig. Újraindítás nélkül változik a készenléti teljesítmény, nem tudok rájönni, mit csinálok másképp, amikor jól bírja, mint amikor rohamosan merül. Esetleg ötlete valakinek?
Másik probléma: ma reggel csinálta először, de azóta még kétszer, hogy semmilyen formában nem jelzi a beérkező Viber üzeneteket, csak amikor megnyitom a Vibert. Néha jó, néha pedig nem.
Nem tudom, mi lehet, de ha ez így folytatódik, fájó búcsút veszünk egymástól. Ennyi pénzért ezek a dolgok nem férnek bele.
-
Akosh87
tag
Nekem egyelőre úgy tűnik, javított az üzemidőn, remélem, nem csak haluzom.
-
Akosh87
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen csodát. Segítsetek, kérlek! A "home" gomb kétszeri megnyomásával már nem a jól megszokott és általam kedvelt S-voice kel életre, hanem a kamera... Ami nem rossz, de hogyan tudom az S-Voice funkciót életre kelteni?A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Revolut
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- Honda topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest