Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
Nekem is van ilyen problémám. Jó ráverek egyet és csöndbe marad
knoxom már amúgy is ugrott szóval gari nincs. Majd ha tönkremegy akkor rakok bele egy másik kamera modult
-
erik88
aktív tag
Összefoglalóval kapcsolatban egy kérdésem lenne. Szeretném rootolni a nougatot. Knox ugrás nélkül is lehet?
-
erik88
aktív tag
Én egyszeruen nem tudom mi van az én telefonommal. 7.0 android van rajta de egyszeruen sima toltesen nem tudja feltolteni magát normálisan... ha gyorstöltőn van akkor felmegy 100ra de gyorsan le is merul... próbáltam factory reset meg minden de semmi...
-
erik88
aktív tag
Sziasztok. 2 nappal ezelőtt factory reseteltem a telefonom recoveryből erre most ha éjjel töltőn hagyom nem tölt fel jobban 86%-nál vagy éppen csak 50-nél. Mi a teendő?
-
erik88
aktív tag
Semmit nem látok egyenlőre változást. Maradt ugyanúgy 6.0.1. XXU4DPJD alapsáv
-
erik88
aktív tag
Ma jött egy frissítés a telómra. 230 valahány mega
mit tartalmaz kb tudja valaki? Nekem eddig nincs bajom a telefonnal se úgyhogy remélem szar nem lesz
-
erik88
aktív tag
Hol van az összefoglaló? Rootolni szeretném a telefonom knox nélkül
-
erik88
aktív tag
válasz
minek?:S #6160 üzenetére
Nem kell sokat visszaolvasnod, hogy megtudd a válaszokat.
Akku valakinek nagyon szar bár szerintem elég kevés embernél. Nálam 5 óra SOT majdnem mindig megvan. Van mikor minden nap töltöm de inkább csak kétnaponta. Én megvagyok vele elégedve ahhoz képest, hogy viszonylag kicsi az akkuja. Tokról sokat nem tudok mondani és alapjáraton utálom a tokokat mert egy ilyen gyönyörű telefont csak rondává tesz. Ja és ha porosabb helyen dolgozol mint pl én, hogy csak fával vagyok körülvéve akkor a tok fog jól kibaszni veled mert bemegy a telefon és a tok közé és minden egyes tokból-ki tokból-be a telefont szépen szarrá karcolja. Legalábbis én ezt vettem észre. Tok nélkül hordom próbálom nem leejteni és nem lesz semmi baja. Elöl hatul van egy fólia oszt csáNem karcolódik , kényelmes, gyönyörű
-
erik88
aktív tag
válasz
::Trunks:: #6132 üzenetére
nálam sincs. Tmobilos vagyok T-s rommal.
-
erik88
aktív tag
Valami gebasz van a telefonommal. Szerintetek azt mért csinálja, hogy mikor bekapcsolom a kamerát akkor nagyon erősen,gyorsan kattog a kamera fókusza. ??? nagy hangja van és fókuszálni is alig bír.
Prémium szerviz cseréli egyből? a telefon leesett már régebben de az után nem csinálta csak most. -
erik88
aktív tag
Ha gyengül az akkum akkor mitől függ hogy cserélik-e?
Mi a határ? -
erik88
aktív tag
Használattól függ. Mikrokarcok tuti vannak rajta már most is ami pl engem nagyon zavarnak. Igorij kollégától vettem itt hardveren puha fóliát. Igaz az első szar volt de szó nélkül küldött egy jót. Panaszom nem lehet rá. hónapok óta fennt van és nagyon karc sincs rajta, szélekre is leér és nem jön fel.
Ezt vizesen kell felrakni és nagyon szépen fennt marad. Tapintásra is nagyon jó. Visszatérve a telefonra, nem karcolódik szerintem annyira. Ha nem apró mellé rakod be akkor nem lesz baja.
-
erik88
aktív tag
válasz
Fehercsoki #6100 üzenetére
Fastboottal a legegyszerübb szerinrem.
-
erik88
aktív tag
jó azért ne nagyon hasonlitgassuk a magyar viszonyokhoz... én pl kp-re is megvehettem volna mert céges flottára kaptam még 3-4 honapja 138 ezer forintért de nem tettem mert ugyanennyiért elhozhattam részletre is. Nem lett akkora kiadásom egyszerre aminek örülök. szépen utána befizettem 10 hónapot előre oszt csók
-
erik88
aktív tag
nekem is van rajta egy két karc beégessem a kijelzőt és talán cserélik a hátlapot meg a középkeretet is ?
-
erik88
aktív tag
nekem a hátlap csúszásról annyit tudnék mondani, hogy mivel én fával dolgozok a munkahelyemen ezért a kezem mint egy 120-as csiszolópapír és nekem ha száraz a kezem akkor csúszik a keze de ha sima kezed van nem pedig mint a smirdli akkor nem fog csúszni. Ha kicsit izzadt a kezed akkor szinte tapad a kezedhez
Ugy hogy szerintem király telefon én maximálisan megvagyok vele elégedve pedig és nem viccelek 3 havonta biztos cseréltem ez előtt a telefonjaim és azok se voltak annyira gagyik de ezt nem cserélném most egy darabig csak ha darabokra törik
-
erik88
aktív tag
igen abbol a nem tudom hány emberből akinek s6/edge van becsúszott x darab telefon ami szar gyárilag (szerintem ez elenyészően kevés) és van az az x ember aki csak simán nem figyel a telefonjára és épp valami a háttérbe szopja az akkut mert facebookon megnyit minden szir-szart vagy éppen letöltött amit nem kellett volna és rámondja, hogy haver ne vedd meg mert igy szar meg ugy szar a telefon. Most a gomblötyögésről ne beszéljünk mert szerintem itt az emberek 80 százalékának semmi baja vele. Meg ez is szubjektív ,hogy valakinek már lötyög de ugyanakkora lógásnál pl a másik észre se veszi. Na meg nem 30ezres SKF csapágy meg Optimal szimeringek vannak benne, hogy totál kiküszöbölje azt a minimális kimozdulást.
Valamennyit mozogni kell különben szorulna
-
erik88
aktív tag
nekem sincs semmi bajom az s6 edgemmel...
akku 2 napot elmegy 3 ora kijelzoidovel folyamatos 4g kapcsolattal. Home gombom nem lötyög -
erik88
aktív tag
hardveraprón van fennt egy Igorij nevezetű kollega. Nála biztosan minőségi terméket kaptok.
Maaximálisan merem ajánlani bárkinek.
Igaz nem üveg de olyan folia ami egy kicsit vastagabb és puhább szóval kicsit az ütéstől is véd. -
erik88
aktív tag
Nekem meg eddig csak kínai telefonom volt. Coolpad,meizu,családban van több huawei is. Mégicssak Samura váltottam mert meguntam, hogy kínai szar műanyag. A kínai telók nagy része csak max akkuban jó. S6 Edge ebben annyira nem jó de én olyan megelégedéssel használom, hogy komolyan le a kalappal a telefon előtt. Ez tényleg prémium telefon. Kínai telefonnal így nem votlam megelégedve egyikkel sem pedig nem vettem kínait se olcsó szart. Meg lehet nézni a kínai telefonok milyen megjelenítőt kapnak, milyen szervizháttérrel rendelkeznek, mennyi ideig húzzák, mennyi ideig támogatottak, garanciális ügyintézésükről is lehetne pár szót ejteni, milyen tartozékok vannak hozzá, meg azért a minőség is kicsit elmaradott. Attól függetlenül vannak jó kínai telefonok nem mondom. De a Samu köröket ver a normális telefonjaival a kínai telefonokra. Max kevesebb pénzből érdemes kínain gondolkodni.
-
erik88
aktív tag
Itt majdnem mindenki szidja ezt a telefont az akkuja miatt.. Nekem egésznap 4g mobilnet megy rajta munka közbe, otthon wifi, telefonálás napi fél óra kb, és 8 órán keresztül zenét hallgatok rajta, éjjel is max 2-5 százalékot merül és wifi is megy. Este meg jó 35-40 százalékkal érek haza... szerintem ti kifogtátok a legjobb s6edget.... mióta megvettem egy panaszom se lehet rá. Soha egy lefagyás, hirtelen merülés, vagy bármi más nem volt nekem.
-
erik88
aktív tag
Én bútorgyárban dolgozok az asztalosokhoz közel. Sajnos közbe akkora por van mint az állat és én is ilyen belebujtatós tokba hordom de rájöttem, hogy hülyeség mert nekem az húzta bele a hajszálkarcokat. Erről leálltam és sima szilikontokba hordom és nem láttam rajta plusz karcot pedig már vagy egy hónapja csak így van. Az ember minél jobban vigyáz rá annál rosszabb lesz a helyzet. Közbe én is rájövök, hogy a telefon van értem és nem pedig fordítva és ebből kifolyólag nem fogom törölgetni meg mindig óvatosan lerakni meg úgy vigyázni rá, mint valami hímes tojásra. Lesz@rom oszt kész két év múlva úgy se ér egy fityinget se ez a telefon...
-
erik88
aktív tag
válasz
odiasz195610 #5217 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy év alatt olyan baromi sokat "fáradna" egy 150 ezres telefon akkuja. Vagyis én nagyon bízok benne. Nálam teljesen jól hozza az elvárt szintet. Sokan panaszkodtak az 5.x-es androidra, hogy az akkuidő nem az igazi de én erre nem tudok mit mondani mert nekem egyszerre frissült és teljesen meg vagyok vele elégedve. Vaciláltam én is g4 meg sima s6 meg e között de nyert a szépség. (Valljuk be azért, hogy ez kurva szép telefon)
-
erik88
aktív tag
válasz
Markizmark #5214 üzenetére
Igaz...
-
erik88
aktív tag
Milyen fóliát vegyek a telefonomra ami lehajlik a kijelző szélére, és nem jön fel pár nap alatt...
-
erik88
aktív tag
Valaki ebayen rendelt már az edgre kijelző védő üveget? Olyat ami rá is hajlik és ami nem jön fel másnap?
Kéne egy mert hiába hordom bele bujtatos tokba már találtam rajta karcot pedig tényleg vigyázok rá nagyon. -
erik88
aktív tag
Végre én is tulaj lettem.
Gyönyörű egy telefon ez tény.
Tokot már vettem rá viszont üvegfóliát még nem.
Normális áron mit érdemes rá venni?
Meg még egy kérdés. A gyorstöltés opció mennyire vághatja szét a telefont. Gondolom ha benne van ez a feature is a telefonba akkor nagy gáz nem lehet vele de azért 5volt2amper helyett mégiscsak 9volt1.67ampert kap azért ez nem kis difi.
Vagy használjam nyugodt szívvel?
Előre is köszönöm válaszotokat! -
erik88
aktív tag
válasz
fermacht1994 #4990 üzenetére
ez nem igaz.
külön is lehet csinálni de hozzáértés kell hozzá, na meg hőlégfúvó meg egyéb szerszámok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest