Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutizs
tag
Telenoros edge tulajoktól kérdezném:
Már 2 telenortól vásárolt, telenoros edge-el is tapasztalom, hogy amennyiben 3G/GSM módban van használva a készülék (LTE-t véletlen sem erőltetném), akkor időnként (elég gyakran, heti több alkalommal) jön szolgáltatói SMS, hogy nem vagyok elérhető. Ez néha 20-30 percig is eltart. ilyenkor, ha mondjuk átállítom csak GSM-re, vagy ki-be kapcs, akkor egyből helyreáll, ilyenkor érkeznek meg a szolgáltatói sms-ek. A hiba produkálásakor FULL térerő van!!!! Elő tudom idézni a hibát, ha sokat hivogatom másik telóról.
SIM kártya csere megtörtént már!!!
A telemaxal volt már balhém emiatt, 3szor volt szervizbe ez miatt a telo, de volt alaplapcsere is és mégis rossz.
Ezt megelégelve lett egy másik s6 edge-el tesztelve a dolog és annál is produkálja, pontosan ugyanezt.Senki, aki telenoros nem tapaszalja ezt időnként?
Csak GSM-módban használva a telót nem jelentkezik ez, de ilyenkor ugye csiga a net.
Bármi észrevételt szívesen fogadok, mivel tényleg nem tudom mi tévő legyek. 2 telefonnal is ugyanez a helyzet, valamint volt SIM kártya csere. Tényleg tök tanácstalan vagyok!!!!
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest