-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
devil-k #9322 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy 1-et előre 3-at hátra...
előnye:
- picit gyorsabbhátránya:
- memóriakezelés ugyanolyan szar, mint volt (felejtsük el, hogy android hiba, más gyártónak sikerült megoldania)
- jobban merül (és itt a hívőket mondom, hogy nem érdekel, ha valakinek jobb, nekem NEM: friss rommal és pár app mellett is érezhetően jobban merül mint 5.0.2 alatt)
- melegszik (főleg töltés mellett, de mobilnet használat közben is érezhető a telefon jobb oldalán)Köszönöm, nem kell javaslat, hogy mit csináljak, mert már mindent csináltam és nem ez ez első androidos telefonom, viszonylag jól értek hozzá.
Megjegyzem, nekem edge van, lehet S6-on tökéletes, bár erősen kétlem,ahogy itt olvasgatom pár ember irányadó véleményét.
Szóval frissítsen csak, max anyázik, mint itt elég sokan...vissza úgy sem mehet 5.0.2-re. Ha ezt tudom, az életben nem teszem fel az 5.1.1-et, de a "hype" meghülyített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged