- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eclipse19 #4365 üzenetére
Köszi, hogy ennyire lenézel, és belinkelted nekem a fórum szóra vonatkozó wikipédiás bejegyzést. De ha már linkelted, bele is olvashattál volna: " A fórumok használatával kapcsolatával jó lenne egy erkölcsi kódexet létrehozni, hogy mi illik, és mi nem egy fórumon." Egyébként nem is a nyitó hozzászólásoddal volt a legnagyobb problémám -arra nem is reagáltam-, hanem az utána következők kioktató stílusával.
Hadd éljek egy egyszerű példával - mert én már csak ilyen egyszerű ember vagyok-, ez olyan mintha belépnék a falu kocsmájába, és közölném mindenkivel, hogy itt meleg a sör, és nincs ehető étel, így én inkább a szomszéd kocsmát választom. Mindezt persze úgy, hogy előtte már nagyon jól tudtam, hogy nem kívánok élni a vendégszeretetükkel, de azért az orruk alá dörgöltem, biztos amim biztos alapon, hadd tudja meg mindenki, hogy miért nem jövök ide.
Az FM rádió hiányával kapcsolatban pedig szerinted minden egyes S szériás Samunál meg kéne vitatni, hogy miért nincs benne ez a funkció? Több mint két éve már, hogy kikerült belőle, szerintem nem kéne még 10 év múlva is ezen vitatkozni. Az FM rádiózás lassan ki fog halni, szerintem kár erről vitatkozni. Ez már majdnem olyan, mintha valaki még mindig az Apple topikban sírna, hogy miért nincs floppy meghajtó a legújabb gépben!? De persze, ha Neked arra van szükséged, vegyél olyan telefont amiben van.Ja, és az külön vicces, hogy Te javasolsz itt az embereknek több szerénységet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Diablo 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged