- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #4335 üzenetére
Ti fiatalok vagytok, a ti zenétek megvan. Az enyém (nem tudom), de nem hiszem. Olyan mennyiségben és minőségben biztosan nem, mint az ami nekem kellene. Másrészt mivel csak a PC-én internetezek csak 200MB-os csomagom van, ami erre kicsi. Persze ha onnan letöltöm és átteszem a telóra úgy lehetne, de akkor megmarad a hiányzók és a minőség. Másrészt az eredeti CD-ék, amiket hallgatok megvannak. Még a 90-es évek elején megvettem, akkor még nem nagyon volt divat letölteni és különben is akkor még a 128-as MP3 volt az átlag. Az pedig nem igazán jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged